Статут на Ј.П. Водовод и канализација - Скопје

Статутот на ЈП„Водовод и Канализација“ Скопје можете да го превземете овде.

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies