Интервенции на терен

Информации зз Теренските тимови на ЈП Водовод и канализација - Скопје за интервенции на сите пријавени или евидентирани дефекти на водоводната и канализациона мрежа, на целата територија на Град Скопје.

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies