Генерален директор на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Генерален директор на ЈП Водовод и канализација - Скопје | General Director of PE Water Supply and Sewerage

Драган Илиевски 

dragan.ilievski@vodovod-skopje.com.mk

 

 

 

Драган Илиевски е роден на 23.02.1973 година во Скопје. 

Илиевски своето високо образование го стекнува во 2000 година на Машинскиот факултет на Институтот МКММВ насока ММВ при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје

Во 2015 година ги завршува постдипломските студии од областа на економијата на насоката маркетинг и менаџмент.

Илиевски има повеќе од 20 години работно искуство на раководни позиции во приватниот сектор, каде се квалификува како искусен во полето на менаџментот, комуникациите, подготовка и имплементација на маркетинг и стратегии за деловен развој.    

На позицијата в.д директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје доаѓа од позицијата в.д директор на ЗОО Скопје.   

 

 
 

          

 

 

 

 

 

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies