Неделен преглед на теренски активности (24-30.10.2022)

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во периодот од 24 до 30 октомври, 2022 покрај редовните теренски проверки и работни активности, интервенираа на неколку локации во градот, со цел непрекинато и квалитетно водоснабдување за скопјани.

Во овој период беа спроведени следните поголеми интервенции преку секторот Водовод и Канализација

-       Отстранување на дефекти на следните локации: Алексо Демниевски бб, Ново Село ул.1, Пере Тошев 32, Трубарево ул.6, Грчец ул. 2, Тодор Циповски Мерџан бр.9, ул.14 бр.6б Сопиште, Цветан Димов бб, бул.Асном бр.54, Дижонска 5/9, ул.1 бр.151б Кондово, Франц Прешерн бр.157, ул.3 бр.50 Батинци, Јанко Мишиќ 12, Самоилова бб, Неготинска 8, Бардовци 14/25, ул.30/45 Љуботенски Пат, ул.1 Стајковци,

-       Редовни акции за расчистување на шахтите и сливниците со цел нормална функционалност на атмосферската канализација. 

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува посветено да работи на одржување на водоводната и канализационата мрежа во град Скопје, со цел зголемување на квалитетот на услугите за корисниците. 

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies