саниран голем дефект во опш. Аеродром

Екипите на ЈП Водовод и канализација, вчера од 22 часот до 05 часот, во раните утрински часови, работеа на отстранување на дефект на цевка ф 150, ниска зона. Дефектот се работеше на раскрсница на бул.Јане Сандански со ул.23 Октомври.

И покрај тоа што за дефектот бевме информирани по 20 часот, нашите екипи веднаш излегоа на терен. 

Се работеше цела ноќ со цел да се избегне сообраќаен метеж и да не дојде до застој со водоснабдувањето.

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува посветено да работи на одржување на водоводната и канализационата мрежа во Град Скопје, со цел зголемување на квалитетот на услугите за корисниците