Известување за работно време

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците дека на ден 06.01.2022, четврток, шалтерите за наплата и за рекламации  во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 15:30. Наплатниот пункт во Сарај нема да работи.

 

ЈП Водовод и канализација - Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на:

02/3073 010,

kontakt@vodovod-skopje.com.mk,

https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/,

инстаграм vodovod_skopje.

 

Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и iOS. 

 

Среќни новогодишни и божиќни празници.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија