Известување за прекин на телефонски линии

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува сите корисници на услугите дека на ден 30.09.2021, четврток постоечките телефонски линии на претпријатието ќе бидат во прекин, почнувајќи од 12 часот. 

За сите потребни информации корисниците ќе можат да се обратат на контакт телефонот 072 304 269, кој ќе биде во функција се до отстранување на прекинот.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија