Известување за прекин на телефонските линии

Почитувани,

 

Поради прекин на телефонските линии на ЈП Водовод и канализација – Скопје , контакт телефон привремен ќе биде 072 304 269 и истиот ќе биде во функција се до одстранување на прекинот !

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија