Известување за работно време

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на своите услуги дека на ден 18 јуни, 2021 (петок) шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат само прва смена од 7:30 до 15:30.

 

За секоја дополнителна информација за услугите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, заинтересираните граѓани може да се обратат на:

– 02 3073 010, Дежурно Информативен Центар; kontakt@vodovod-skopje.com.mk; www.vodovod-skopje.com.mkwww.facebook.com/jpvodovod.skopje.

 

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија