ИЗВЕСТУВАЊЕ

Прекин на електронските услуги заради надградба на систем

 

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува граѓаните на град Скопје  дека на ден 20 мај 2021 (четврток) од полноќ до 6 часот наутро, електронските услуги на претпријатието нема да бидат достапни како резултат на надградба на системот.

 

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува со активности во насока на подобрување на услугите достапни за граѓаните на град Скопје.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија