Активности за непречено функционирање на атмосферската канализација

Екипите на ЈП „Водовод и канализација” – Скопје по обилните врнежи од снег изминатиот викенд, утринава започнаа со активности за расчистување и непречено функционирање на атмосферската канализациона мрежа.

Екипите на претпријатието во текот на денот ќе продолжат со расчистување и проверка на функционалноста на сливниците и шахтите во сите општини на територијата на град Скопје.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија