ИНФОРМАЦИЈА

Екипите на сектор Канализација при ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, по најавените хидрометереолошки прогнози за врнежи од поинтензивен карактер излегоа на терен за расчистување и проверка на сливниците и шахтите на територија на град Скопје, за непречено функционирање на атмосферската канализациона мрежа

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија