Известување за работно време

ЈП Водовод и канализација – Скопје во пресрет на новогодишните празници ги известува корисниците дека на ден 02.01.2021, сабота, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието и наплатниот пункт во Сарај нема да работат.

ЈП Водовод и канализација - Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, kontakt@vodovod-skopje.com.mk, https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/. Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и iOS.  

Среќни новогодишни и божиќни празници.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија