ЈП Водовод и канализација – Скопје – три години успешна приказна

ЈП Водовод и канализација – Скопје – три години успешна приказна 

ЈП Водовод и канализација – Скопје, како јавно претпријатие е секогаш во служба на граѓаните и во служба на исполнување на потребите на своите корисници. 

Во изминативе три години ЈП Водовод и канализаиција – Скопје, водејќи се од мотото „Секогаш најдоброто за Скопје“, ја насочи својата мисија кон поставување на нови стандарди во работните процеси и опшествено одговорното делување, менувајќи ја перцепцијата за оперативноста и делувањето на јавните претпријатија. 

„Оваа година тимски го истрчавме Скопскиот Маратон и тимски продолжуваме напред во исполнување на нашите цели, во пресретнување на потребите на нашите корисници во соработка со сите засегнати страни, мотивирани од постигнатите резултати, успеси и признанија во изминатите три години“, изјави Душко Весковски, генерален директор на ЈП Водовод и канализација - Скопје. 

Три години успешна приказна, 

 

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија