Месечен преглед на оперативни активности (август, 2020)

ЈП Водовод и канализација - Скопје со цел зголемена информираност на јавноста за спроведените оперативни активности го објавува месечниот извештај за август, 2020. Сите оперативни активности спроведени од страна на претпријатието се со цел пресретнување на потребите на корисниците и граѓаните на град Скопје, одржување на водоснабдителниот систем, подобрување и унапредување на инфраструктурата и одржување на висококвалитетното ниво на водата за пиење. Прегледот на активностите, поделени по сектори, е прикажан на инфографикот. 

ЈП Водовод и канализација - Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, kontakt@vodovod-skopje.com.mk, https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/. Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и iOS.  

 

 

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија