ИЗВЕСТУВАЊЕ за работно време на 28.08.2020

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, ја известува јавноста, своите корисници и граѓаните на град Скопје дека на ден 28.08.2020 (петок) заради празникот Успение на Пресвета Богородица шалтерите за наплата во Дирекцијата на ЈП „Водовод и канализација” – Скопје ќе работат само прва смена, од 7:30 до 15:30.

За секоја дополнителна информација за услугите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, kontakt@vodovod-skopje.com.mkhttps://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/. Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и IOS. 

 

Со почит,

ЈП Водовод и канализација - Скопје

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија