Нова водоводна мрежа за ЈП Лајка

ЈП Водовод и канализација – Скопје ја започна изградбата и поставувањето на новата водоводна мрежа во должина од 300м и големина на цефка Ф110мм, за потребите на новото јавно претпријатие под закрила на Град Скопје, ЈП Лајка. Поставувањето на водоводната мрежа овозможува услови за основните потреби на ова претпријатие и неговото отпочнување со работа. Имено, ЈП Лајка, ќе функционира како претпријатие за хуман третман на животни скитници.

 

Со почит,  

ЈП Водовод и канализација - Скопје

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија