ИЗВЕСТУВАЊЕ

11.06.2020, Скопје – Екипите на ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, по дождовите во текот на минатата вечер, од раните утрински часови започнаа со активности за расчистување и непречено функционирање на атмосферската канализациона мрежа. Екипите на претпријатието вршат расчистување и проверка на функционалноста на сливниците и шахтите во сите општини на територијата на град Скопје

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија