ЈП Водовод и канализација - Скопје, секогаш во пресрет на потребите на своите корисници и граѓаните на град Скопје.

За начинот на работа во услови на пандемија, за сите новитети и можности за брз, лесен и едноставен пристап до услугите на претпријатието, погледете го видеото во прилог.

 

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија