Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје на терен по вчерашниот засилен ветер проследен со врнежи на дожд

По вчерашниот засилен ветер проследен со врнежи на дожд кој го зафати градот Скопје, од раните утрински часови екипите ЈП Водовод и канализација - Скопје започнаа со активности за расчистување и непречено функционирање на атмосферската канализационата мрежа. Екипите на претпријатието вршат расчистување и проверка на функционалноста на сливниците и шахтите во сите општини на територија на град Скопје.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија