Известување

Почитувани,

            Во Ј.П.Водовод и канализација Скопје во моментов се вршат последните подготовки за непречено функционирање на новиот програм за работа. Од таа причина Ве известуваме дека Службата за наплата (благајна), на ден 02.03.2018 година своите работни обврски ќе ги извршува до 12 ºº часот, а на ден 03.03.2018 година нема да работи.

             

Со почит ,                                                             

                                                                           Ј.П.Водовод и канализација Скопје

                                                                            Служба за наплата-домаќинство

                                                                                          Раководител,

                                                                                    М-р Зоран Недевски

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија