Промена на шибер вентил, на Бул.Кочо Рацин 17

Почитувани,

Ве известуваме дека завршена е најавената промена на шибер вентил, на Бул.Кочо Рацин 17, во населба Центар и водоснабдувањето е нормализирано.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1

Последни соопштенија