ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Реконструкција на водоводна линија - дел од булеварот „Србија“ во Кисела Вода.

Со сателитско снимање во Скопје ќе се откриваат водоводните дефекти

Посета од нашите колеги од ЈП Комунално претпријатие Врхника - Словенија

Ј.П. „Водовод и канализација“ Скопје до Министерството за транспорт и врски денеска го достави проектот за изградба на водоводот во должина од седум километри (Визбегово)