ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Акција за чистење на диви депонии

Акција за чистење на диви депонии

Реконструкција на водоводна линија - дел од булеварот „Србија“ во Кисела Вода.

Со сателитско снимање во Скопје ќе се откриваат водоводните дефекти