ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Учество на Ј.П. Водовод во фудбалската Бизнис лига

Учество на „Пешачи со Нас“

Нов наплатен пункт во Сарај

ЈП Водовод и Канализација – Скопје официјално ја превзеде пречистителната станица за отпадни води во Волково, општина Ѓорче Петров