ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Реконструкција на водоводна мрежа на ул. Благоја Стефковски во општина Гази Баба.

Реконструкција на водоводна мрежа на улица Борис Сарафов во Општина Ѓорче Петров

26та Комуналијада

Поддршка на иницијативата за зелено Скопје ЗасадиДрво и ecoMKchallenge