ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Соработката помеѓу Водовод - Виена и ЈП Водовод и канализација – Скопје

ЈП Водовод и канализација - Скопје присувствуваше на Меѓународниот саем за менаџирање на води, отпадни води, груби материјали и отпад - IFAD 2018

Rаботна средба помеѓу Директорот на ЈП Водовод и канализација - Скопје г. Душко Весковски и Директорот за меѓународна соработка и развој на градскиот водовод на Будимпешта, г. Tamas Bencze.

Реализација на проектот “НЕДЕЛА НА ВОДАТА”