ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Реконструкции и одржување

Реконструкција на водоводна мрежа на ул. Благоја Стефковски во општина Гази Баба.

Реконструкција на водоводна мрежа на улица Борис Сарафов во Општина Ѓорче Петров

26та Комуналијада