Соопштение до јавноста

Почитувани,

 

Ви соопштуваме дека телефонските линии до нашиот контакт центар се во прекин поради невремето. 

До отстранување на проблемот, за контакт можете да го користите бројот  3 073 141 

 

Ј.П. Водовод и канализација - Скопје

cssslider.com by cssSlider.com v2.1