СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека Службата за наплата-домаќинство, на ден 29.12.2017 година своите работни обврски ќе ги извршува само во I (прва) смена, од 7:30 до 15:30 часот. На ден 30.12.2017 година службата нема да работи.

Со почит,
ЈП Водовод и канализација - Скопје

cssslider.com by cssSlider.com v2.1