Информација за дефект Бул. Видое Смилевски - Бато, раскрсница со Бул. Србија

Почитувани,

Ве известуваме дека дефектот на Булевар Видое Смилевски Бато, раскрсница со Булевар Србија е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 05.12.2017 г. во 15:00 часот.

 

 


 

Почитувани, во врска со дефектот на бул. Видое Смилевски - Бато, раскрсница со Бул. Србија, каде без вода е високата зона во Аеродром и Ново Лисиче, од информациите од терен, се работи за пукната цевка Ф400, се работи интензивно на санирање на дефектот. Се очекува да се санира дефектот до крајот на работното време, околу 15:30 часот.

Телефон за информации: 023073010

cssslider.com by cssSlider.com v2.1