Информација до јавноста

Почитувани, дежурниот број 023073010 повторно е вратен во функција.

Благодариме за разбирањето.

 

 

 

 


 

25.11.2017

 

Почитувани,

Поради технички причини кои произлегуваат од интернет операторот, дежурниот телефон 023073010 краток период нема да биде во функција.

Ве молиме за тој период да го користите телефонскиот број 072 304 269.

cssslider.com by cssSlider.com v2.1