ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Ѓорче Петров

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4

Подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Бутел

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3

ЈП Водовод и канализација-Скопје дел од акцијата за подобрување на квалитетот на живот на граѓаните Општина Аеродром

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 4

Делегација на ЈП Водовод и канализација – Скопје оддаде почит на ослободителите на Град Скопје

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3