ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

Изјава за медиуми

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4

Водовод во населбата Аеродром

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4
 • Слика 5
 • Слика 6
 • Слика 7
 • Слика 8
 • Слика 9
 • Слика 9
 • Слика 10
 • Слика 11

Подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Ѓорче Петров

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4

Подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Бутел

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3