Прекин на водоснабдување

На ден 13.12.2017г поради промена на шибер ф-80мм на ул.Славчо Деловски раскрсница со Антон Панов,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Славчо Деловски и дел од ул.Антон Панов од 08:30ч до завршување.

На ден 13.12.2017г поради вградување на регулатор за притисок ф-100мм на ул.1 бр.115 с.Сопиште,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Сопиште од 10:00ч до завршување.

На ден 12.12.2017 поради уличен дефект ф 2“ на ул.7 бр.23 во с.Глумово, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Глумово и Матка од 10:25 часот.

На ден 13.12.2017 поради уличен дефект Ф-100мм. на Козле 1 пред бр.21 во населбата Карпош прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  средно Нерези од 08:30 до санирање на дефектот

Во моментот се работи на

Преглед на завршени дефекти

 Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.12.2017г.  поради дефект на водоводна приклучна цевка   на ул.1438 бр17н.Пинтија прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од н.Пинтија од 01:30 часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека поради дефект на шибер Ф-100мм на ул.Македонска војскабр.20,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците  на ул.Македонска војска.поликлиника Ѓорче Петров и цр.Св.Петар и Павле од нас.Ѓорче Петров од 09:40 час на12.12.2017г до санирање.

Ве известуваме дека на ден 12.12.2017г поради водоводен приклучок ф-300мм на ул.Дренак 2,прекинато водоснабдување ќе имаа корисниците од истата улица од 09:00ч до завршување.

На ден 12.12.2017г поради замена на шибер ф-100мм на ул.Виктор Иго 6,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул:Виктор Иго,Емил Зола,Невена Георгиева-Дуња,Балзакова и Дренак од 09:00ч до завршување.

На ден 11.12.2017 поради промена на затварач Ф-150мм на ул.Коце Металец бб (последна 16-ка), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица,Зеничка,Тајмишка и дел од Гемиџиска од 10:15часот до санирање на дефектот.

На ден 12.12.2017г поради дефект на огрлица ф-80мм на ул.Цицо Поповиќ бб (кај Феријален дом),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од сл.ул.:Цица Поповиќ.дел од Пролет и дел од Гевгелиска од 09:00ч до завршување.

 

Ве известуваме дека на ден (Понеделник) 11.12.2017г.поради изведба на водоводен приклучок од ф-125мм на ул.487 бр.11 нас.Дебар Маало,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Орце Николов од 08:00 часот до изведба на истиот.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.12.2017г. поради уличен дефект ф100мм на ул.Црвена Армија (кај амбулланта )  н.Ѓорче Петров прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците  од ул.Црвена Армија ,дел од ул.Црно Горска, Поликлиника Ѓорче Петров и Црквата од 12:00  часот  до завршување . 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.12.2017г. поради уличен дефект ф150мм на ул.Миле Поп Jорданов бб н.Козле прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Миле Поп Јорданов  од бр.30 до бр.60 од 10:00  часот  до завршување . 

 Ве известуваме дека на ден 07.12..2017г.  поради уличен дефект ф 150мм на Бул.Авној 4 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Авној од бр. 2 до бр.20  и Бул.Јане Сандански бр.3,5 и 7 од 08:15 часот до санирање на дефектот.

 

 

На ден 07.12.2017г, поради  уличен дефект ф-80 мм на Речиште 36(Драчево),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Речиште,Јустинијан Први,Негоричанска и дел од Сердарот.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 до завршување.

Ве известуваме дека на ден 07.12..2017г.  поради промена на затварач ф 80мм на ул.Козле крак 7 бр.9 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  Нерези од 14:15 часот до санирање на дефектот.

 

 

На ден 07.12..2017г.  поради промена на затварач ф 80мм на ул.Козле крак 7 бр.9 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  Нерези од 14:15 часот до санирање на дефектот. 

На ден 06.12.2017.поради изведување на приклучок од Ф-150мм на ул.Методија Шаторов Шарло 33 во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бр.7,9,29.31,35,37 од 09:00часот до 

На ден 06.12.2017г поради уличен дефект Ф-80мм. во СУГС Гимназија „Панче Арсовски“ во населбата Автокоманда прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од амбуланта на Железара, дел од Ташко Караџа, 16-та Македонска бригада и Трифун Хаџијанев (висока зона) од 10:15 часот до санирање 

На ден 06.12.2017г, поради  уличен дефект ф-300 мм на Бул.Јане Сандански 5 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул.Јане Сандански 3 и 5.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:45 до завршување.

Ве известуваме дека на ден 07.12.2017.поради уличен дефект од Ф-80мм на ул.Аминта Трети на раскрсница со Борка Талевски во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од Булевар Партизански  Одреди до ул.Никола Тримпаре од 08:30часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 05.12.2017г. поради уличен на ул.Саса крак 18 бр.16б н.пинтија  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   ул.Саса крак 18  од 01:30  часот  до завршување . 

Ве известуваме дека на ден 05.12.2017г.  поради уличен  дефект на ф 400мм на Бул.Видое Смилевски Бато раскрсница со Бул.Србија  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од Населба ново Лисиче  и Населба Аеродром,висока зона од 02:45 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 05.12.2017г. поради уличен дефект од ф- 80мм на ул.2 бр.24 Усје,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.2 Усје (15 куќи) од 19:00 часот а дефектот ќе се санира на ден(Среда)06.12.2017 од 08:30 часот до санирање на дефектот.

На ден 04.12.2017 поради уличен дефект Ф-100мм на Бул.Видое Смилевски Бато 23, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од бр.1до бр.23 од 09:00часот до санирање на дефектот.

На ден 04.12.2017 поради дефект на приклучна цевка ф 1“ на Бул.Србија до подвожњакот, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Србија ул.1, ул.3 и ул.5 од 09:15 часот до санирање на дефектот.

На ден 04.12.2017г, поради дефект на огрлица ф-80мм на ул.Стив Наумов(Ленинградска) рас.со ул.Тетовска ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Пролет.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 04.12.2017г, поради уличен дефект ф-90мм на ул.1 с.Батинци (пат за Марков Манастир) до Зинес,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Батинци.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 02.12.2017г. поради уличен дефект ф-150мм на ул.Васко Карангелевски 17,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Васко Карангелевски, Воен Хотел,Воен Базен и зградата на МВР од 09:00 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 02.12.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.Наум Охридски 7,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Наум Охридски и дел од Банско од 09:50 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 02.12.2017г. поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на ул.Христо Татарчев крак 28/21,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Христо Татарчев крак 28 од 10:00 часот до санирање на дефектот.

На ден 01.12.2017г.  поради уличен дефект ф 80мм  од ул. Козле бр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Козле,  односно непарните броеви  од бр.1 до бр.55. прекинато водоснабдувањето ќе биде од 10:00 часот до санирање на дефектот

На ден 01.12.2017г  поради уличен дефект на цевка од Ф-150мм. на 50метри пред резервоар во Усје во населбата Кисела Вода, прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од на дел Усје од 10:50часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 01.12.2017.поради уличен дефект од Ф-350мм на ул.Козле бб кај црквата Св.Јован во населба Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Козле,Миле Поп Јорданов, Стогово,Јуриј Гагарин и дел од Рузвелтова од 19:45часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека дефектот на ул.Козле бб кај црквата Св.Јован во населба Козле е делумно саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 01.12.2017г.  во 23:55 часот.

Со санирање на дефектот ке се продолжи на 02.12.2017г. во 09:00часот

 Почитувани,

Санацијата на уличниот дефект од ф -350 мм на ул.Козле бб,кај Црквата Св.Јован во насеба Козле,се продолжи поради тешките временски услови,сложеноста на дефектот и временските услови,кој го прават местото на дефектот небезбедно за работа.Поради сложените услови едното лице кое работеше на санацијата се здоби со мала повреда.

Прекинато водоснабдување имаат корисниците од  ул.Козле,Миле Поп Јорданов, Стогово и дел од Рузвелтова а поради празнење на водоводниот систем, пумпената станица Козле е исклучена во 17:00часот и населбите Жданец, Трнодол, Нерези остануваат без вода до санирање на дефектот.

Екипите на ЈП Водовод и Канализација-Скопје кои се на терен,прават напори да се санира дефектот најбрзо што може.Се очекува тоа да биде во доцните ноќни часови.

Исто така обезбедени се и две цистерни со питка вода за граѓаните,кои кружат,првата во Трнодол,Жданец и Нерези,а втората во населба Козле.Се извинуваме за непријатностите кои ги имате и се надеваме на ваше разбирање.

 

Ве известуваме дека на ден 30.11.2017г, поради  уличен дефект ф-2“ на ул.474 бр.4  (Црниче), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата ул.474, Томе Арсовски и Фредерик Шопен .Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30  до санирање на дефектот.

 

 

 Ве известуваме дека на ден 30.11.2017г.  поради уличен   дефект  ф 100мм на ул.Христо Татарчев кај кружен тек н.Кисела Вода  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Христо Татарчев од бр.50 до бр.68 и краци од бр.1до крак 11  од 10:00 часот до санирање на дефектот

Ве известуваме дека на ден 30.11.2017г, поради  уличен дефект ф-100мм на ул.Мите Богоевски 67,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Лисиче(бараки) и дел од 12-та ударна бригада. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:45 до санирање на дефектот.

 

 Ве известуваме дека на ден 30.11.2017г.  поради уличен   дефект  ф 125мм во викенд населба Моране  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од викенд населба Моране10:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 30.11.2017 поради уличен дефект на ул.2 бб с.Студеничани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истото село од 23:30часот до санирање на дефектот.

 Ве известуваме дека на ден 29.11.2017г.  поради уличен дефект ф 80мм  од ул. Козле бр.1 н.Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Козле  поточно само непарни броеви  од бр.1до бр.55од 09:30часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 29.11.2017г, поради дефект на приклучна цевка ф 1” напрекинато водоснабд ул.16 с.Сингелиќ, ување ќе имаат корисниците од ул.16 и ул.18. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30  до завршување.

 

Ве известуваме дека на ден 29.11.2017г, поради уличен дефект ф80 мм на ул. Финска 63,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30  до завршување.

 

 Ве известуваме дека на ден 01.12.2017г.  поради уличен   дефект  ф 100мм на ул.Македонија раскрсница со ул.Даме Груев прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од  ул.Македонија  до ул.Даме Груев, потегот од ул. Македонија до блок 1,зграда на Завод за Статистика  зградите околу Зелен Пазар и дом на АРМ од 08:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 28.11.2017 год.поради уличен дефект ф150мм на ул.Бул.Јане Сандански бр.14 ( кај сендвичара 7-ца ), без вода од 05:30ч. ќе бидат корисниците на ул.Бул.Јане Сандански од бр.8 до бр.11 и Бул.АВНОЈ од бр.4 до бр.20 до санирање на дефектот. 

 

Ве известуваме дека најавата на ден 27.11.2017г. поставување на регулатор за притисок од ф-150мм во с.Сопиште , а прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Сопиште од 10:00ч. е одложена за 28.11.2017г. од 10:00ч. до 16:00ч.

Ве известуваме дека на ден 27.11.2017.поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.Владимир Комаров 13 во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Владимир Комаров зг.13 и 15 и 10тина куќи околу зградите од 11:30 часот до 15:30часот.

 

Ве известуваме дека на ден 28.11.2017.поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.519 бр.102 во населба Керамидница, со намален притисок ќе останат корисниците од ул.Перо Наков и ул.519 од 11:00часот до санирање на дефектот.

Дефектот кој требаше да се работи на ул.519 бр.102 во населба Керамидница, а со намален притисок да останат корисниците од ул.Перо Наков и ул.519 од 11:00часот  е одложен за 29.11.2017, со почеток од 10:00часот.

Ве известуваме дека на ден 27.11.2017г поради поставување на регулатор за притисок ф-150мм во с.Сопиште,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Сопиште од 10:00ч до завршување.

 

 Ве известуваме дека на ден 26.11.2017г.  поради поврзување нова  со стара  мрежа ф 110мм со ф200  на ул. Алија Авдовиќ крак 28н.Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од Алија Авдовиќ крак28 од 19:10 часот до санирање на дефектот.

 

 Ве известуваме дека на ден 26.11.2017г.  поради дефект на приклучна  ф 1“  на ул.Индира Ганди крак 37 н.Шуто Оризари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица  крак 37од 19:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 26.11.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.Јордан Мијалков 44,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Јордан Мијалков  дел од ул.Димче Мирчев и дел од ул.50-та Дивизија од 21:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 24.11.2017 поради уличен дефект на ул.Сердарот бр.74 нас.Драчево, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата ул. од 02:30часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.11.2017г. поради изведување на  водоводни приклучоци од  Ф100мм на ул. Прашка бр.56  и ул.Прашка бр.10 н.Тафталиџе2 прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Прашка и ул.Париска  од  09:00  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.11.2017г. поради изведување на  водоводен приклучок од  Ф50мм на бул.Борис Трајковски бр.274а н.Пинтија  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Саса,Јабланица и О.У.Рајко Жинзифов  од  09:30  часот  до завршување .  

На ден 24.11.2017г. поради дефект на затворач Ф-80мм.на ул.Александар Бујнов бр.22 во населбата Бутел прекинато водоснабдување ќе имааат корисниците од истата улица од 10:20часот до санирање на дефектот.

На ден 24.11.2017г. поради дислокација на ППХ на ул.Саса бр.18 во населбата Пинтија прекинато водоснабдување ќе имааат корисниците од истата населба од 13:10часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.11.2017г. поради уличен водоводен дефект од  Ф100мм на ул.100 до амбуланта во Ново Село н.Ѓорче петров  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  Ново Село  од  13:50 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25 и 26 .11.2017г. поради акција за санирање на  улични  водоводни дефекти на улиците : Брсјачка Буна ,Нов Живот ,Пелагонија , Бутелски Венец и бул. Македонска Косовска Бригада крак 19 нас.Шуто Оризари, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  на дел од нас. Шуто Оризари и дел од нас.Визбегово  од  08:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.11.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф5/4 на ул.1 бр.26 с.Ракотинци  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  с.Ракотинци  од  11:45  часот  до завршување .  

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 23.11.2017г, поради  изведување на водоводен приклучок ф100мм на Милан Марковиќ 12, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Милан Марковиќ, Ловченка,Леринска, Крчин и дел од ул.Козле. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:20 до завршување.

Ве известуваме дека на ден 22.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на  Бул.Јане Сандански 27 н.Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  Бул.Јане Сандански зграда бр.27 и 29 од 09:00 часот до санирање на дефектот.

 

На ден 22.11.2017 поради уличен дефект на водоводна цевка од Ф-125мм. на ул.Московска бр.9 во населбата Тафталиџе 2 прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од зграда бр. 9 на истата улица и дел од пазарчето до санирање на дефектот. 

 Ве известуваме дека на ден 22.11.2017г.  промена на затварачи четири комада ф 100мм на ул.Жегљане раскрсница со Дурмиторска н.Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Жегљане дел од Дурмиторска дел Фуштанска и дел од Роман Каскалиевиќ  од 12:00 часот до санирање на дефектот.

 

 Ве известуваме дека на ден 23.11.2017г.  поради изведување на водоводен приклучок ф 100мм на ул.Виктор Иго бб н.Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  ул.Виктор Иго Драга Стојановска и Невена Георгиева Дуља од 08:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 21.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.Ѓурчин Кокале 33 н.Ѓорче Петров 1  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Ѓурцин Кокале  од 08:30 часот до санирање на дефектот.

 

 Ве известуваме дека на ден 21.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.Боро Менков 3а,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Боро Менков од 09:00 часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден (среда) 22.11.2017г.поради вградување на регулатор за притисок во Сопиште потисна цевка за Ракотинци,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Ракотинци,с.Добридол и дел од Сопиште од 10:00 часот до 16:00 часот.

На ден 20.11.2017г, поради  уличен дефект ф-150 мм на Борис Сарафов 101,Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од зградите на истата улица.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:20 до завршување.

На ден 20.11.2017г. поради уличен дефект на Ф-80мм.на ул.Христо Татарчев  бб во комплекс Мак Дизајн Фантазија прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од 30-тина куќи од 10:10часот до санирање на истиот.

На ден 20.11.2017г. поради уличен дефект на Ф-5/4мм.на ул.10 бб (Шуто оризари) прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од краците:38, 40 и 42 од Бул.Македонско Косовска Бригада од 12:25часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 20.11.2017.поради уличен дефект од Ф150мм на ул.Козара 68 во населба Капиштец, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Козара, Васил Ѓоргов и Заводот за Рехабилитација од 13:10часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 18.11.2017 поради уличен дефект Ф-200мм на потегот с.Рашче – с.Копаницана, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Копаница од 10:30часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ул.Бистра 33, Драчево на ден 17.11.2017г, поради дефект на приклучна цевка ф 6/4“ , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 до завршување.

Ве известуваме дека на ден 17.11.2017 поради уличен дефект на ул.4 бр.14 с.Добридол, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Добридол од 08:30часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

 

Ве известуваме дека на ден 16.11.2017 год.поради уличен дефект ф100мм на ул.Милан Марковиќ 50б ( Козле ) , без вода од 11:00ч. ќе бидат корисниците на ул.Милан Марковиќ, Стрезово, со намален притисок ќе биде дел од ул.Козле до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 16.11.2017.поради дефект на приклучна цевка на ул.Антон Попов 128а во населба Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица (околу 20 куќи)од 22:30часот до санирање на дефектот. Дефектот ке се работи на 17.11.2017г. во 08:30часот.

 

На ден 16.11.2017 поради уличен дефект Ф-2“(цола) на улица Христо Татарчев крак 15 во населбата Кисела вода прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од истиот крак од 09:10 часот до санирање на дефектот.

На ден 15.11.2017г. поради дфект на ППХ од Ф-80мм. на ул.30 Љуботенски пат во населбата Радишани прекин во водоснабдувањето корисниците од населбата Љуботенски пат од 08:30 до санирање на дефектот.

На ден  15.11.2017г поради издавање на водоводен приклучок од Ф-100мм. на ул.Октомвриска револуција 18 во населбата Карпош 2 прекин во водоснабдувањето че имаат корисниците на дел  од Октомвриска Револуција (зградите од салон Ми-Да до ресторан Лира) од 09:40часот до завршување на истиот. 

На ден 15.11.2017 поради улчен дефект на цевка Ф-80мм. на ул.Владимир Каваев бр.36 во населбата Влае прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Владимир Каваев, Пресека и Кленоец од 09:45 до санирање на дефектот.  

На ден 15.11.2017г поради уличен дефект на улица Сава Михајлов помеѓу зградите 8 и 10 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од зградите 6, 8 и 10 од истата улица од 10:45часот до санирање на истиот 

 Ве известуваме дека на ден 14.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 400мм на ул.Рузвелтова раскрсница со Васил Ѓоргов н.Капиштец , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Рузвелтова од 10:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 Ве известуваме дека на ден 14.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.1 бр.5 с.Ново Село, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од ул.1 во Ново Село од 16:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

На ден 14.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 150мм на ул.1бр.5 с.Усје прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ниска зона од  с.Усје од 08:00 часот до санирање на дефектот. 

 Ве известуваме дека на ден 13.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.Елисие Поповски 28 н.Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Елисие Поповски дел од Козара дел од Васил Ѓоргов и ул.Киро Гаврилов  од 07:00  часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 13.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.Трифун Хаџијанев раскрсница со  ул.16 та Македонска Бригада н.Автокоманда, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населба Автокоманда  висока зона   од 13:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

На ден 13.11.2017г  поради уличен дефект на цевка од Ф-80мм. на ул.Вера Радосављевиќ бр.6/14 во населбата Маџари, прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од улиците:Перо Наков, Вера Радосављевиќ, Димче Милошевски, Боривое Милошевски и кванташкиот пазар од 13:00часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 09.11.2017 поради уличен дефект ф 80 мм на ул.16-та Македонска бригада 4, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и дел од ул.Трифун Хаџијанев од 08:40часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.11.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф100мм на ул.6 бр.16 Бардовци ,прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците од  ул.6 Бардовци од  17:30  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.11.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф80мм на ул. Исаија Мажовски бр.49 н.Ѓорче Петров прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците од  Исаија Мажовски од  12:40  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.11.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф80мм на ул.9 бр.8 н.Долно Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  населба Долно Лисиче од  09:30  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 08.11.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф80мм на ул.Вера Радосављевиќ крак 6 бр.14 н.Маџари  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Вера Радосављевиќ , ул.Перо Наков , ул.Зендел Џемаил и ул.Димче Милошевски од  09:00  часот  до завршување .  

 

     Почитувани,

      Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г  поради дефект на приклучна цевка од Ф-3/4мм. на ул.391 бр.26 во населбата Чаир, прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од на дел од  улица дел Прохор Пчински од 08:45часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г, поради изведување на водоводен приклучок  ф80 мм на Јуриј Гагарин 64а прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Јуриј Гагарин,дел од Козле,Струшка,Кораб  и Мокра. Водоснабдувањето е прекинато од 09:00 до завршување.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г, поради реконструкција на водоводна мрежа ф80мм на Атинска 1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Атинска, Анкарска, Римска и Људелхиска. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 до завршување.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г, поради водоводен приклучок ф80мм на ул.Пандо Кљашев 95, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Пандо Кљашев, Караџица и дел од Кара Трифун. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 до завршување.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г. поради водоводен уличен дефект на ул.Сава Михајлов бр.8 н.Ченто, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од зградите позади автобуска станица 45 на ул.Сава Михајлов  од  10:50  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г. поради водоводен дефект на затварач( Шибер) Ф 80ммна ул.Христо Татарчев крак 28 н.Кисела Вода  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од трета зона припор од  13:00  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г.  поради дефект  на парковска линија  ф 6/4 во Гратски Парк кај Фонтана  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците: Гратско Собрание,Уранија  и Маракана од 08:00  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 07.11.2017г. поради вградување на регулатор за притисок во пумпена станица Ракотинци – с.Ракотинци прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од с.Ракотинци  од 11:00часот до завршување на истиот.

 

Ве известуваме дека на ден 06.11.2017г, поради уличен дефект  ф80 мм на ул.Ратко Митровиќ крак 5 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето е прекинато од 09:20 до завршување

 Ве известуваме дека на ден 05.11.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.Тодор Чангов 41/25, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Тодор Чангов од 18:00  часот до санирање на дефектот. 

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 04.11.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф150мм на ул.Востаничка бр. 61 н.Пржино , прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Востаничка од бр.100 до бр.172 и ул.Баница  од  23:30  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 03.11.2017г, поради санирање на уличен дефект ф 100 на  ул.16-та Македонска Бригада (во дворот на СУГС Панче Арсовски) прекинато водоснабдување ќе има училиштето и корисниците од ул. Ташко Караџа. Водоснабдувањето е прекинато од 8:45 до завршување.

Ве известуваме дека на ден 03.11.2017год, поради санирање на уличен дефект (со рачен ископ) на ул.Илија Ристовски бр.138 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Драчево од 10:00 до завршување.

Ве известуваме дека поради уличен дефект Ф 100мм на ул. Петре Филиповски - Гарката 15 од 15:00ч. прекин на водоснабдување ке имат корисниците од:дел од Благоја Стевковски и намален притисок ке има н. Хиподром се до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека без вода ке бидат корисниците од с. Добри Дол од 10:30ч. се до санирање на уличниот дефектот Ф 63мм.

Ве известуваме дека без вода  ка бидат 40 куќи од ул. Шуто Оризари 3 од 10:30ч. се до санирање на уличниот дефектот Ф 2-1/2“.

Ве известуваме дека без вода ке бидат следните корисницитеод: дел од Сарај, Глумово,Шишовоово и Матка од 10:30ч. се до завршувањ на водовониот приклучок Ф 200мм

Ве известуваме дека на ден 02.11.2017 поради уличен дефект ф 80 мм на ул.3 бр.34 с.Лубош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 11:30часот до санирање на дефектот.

Прекин на водоснабдување ке имат дел од корисниците на ул. Св.Наум Охридски од 09:00ч. се до санирање на дефектот

Ве известуваме дека на ден 02.11.2017г поради реконструкција на водоводна мрежа

ф-300мм на Бул. Митрополит Теодосије Гологанов бб, прекинато водоснабдување ќе

имаат дел од корисниците од истата ул.(од Веро Тафталиџе до Т.Ц. -Олимпико)

исто така и една зграда од ул. Прашка од 08:00ч до санирање.

 Ве известуваме дека на ден 02.11.2017г поради уличен дефект ф-80мм на ул.Мајаковски 12,без вода ќе останат дел од корисниците од истата улица од 08:00ч до завршување

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г. поради дефект на затварач  ( огрлица ) Ф 150мм на ул.Самоилова бр.48 прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  ул.Самоилова и дел од ул.Банатска  од  09:30  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г. поради промена на водоводна цевка)        Ф 150мм на пумпена станица Студеничани  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  с.Студеничани  од  09:30  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г, поради уличен дефект на ул.808 спроти Прокредит банка(Автокоманда), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од истата улица од 10:40 часот до завршување.

На ден 01.11.2017г поради промена на вентил од Ф-6/4мм. на ул.Кеј 13-ти  Ноември бб (ГТЦ) во Центар, прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од Плоштад до Холидеи Ин од 08:00часот до завршување со замената.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г. поради два улични дефекти на ул.Качанички пат бб ( до Овалекс ) и Качанички Пат крак 11 ( до подвозникот ) н.Бутел прекинато водоснабдување  ќе  имаат од корисниците   од  индрустриска зона Визбегово  од  16:40  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г. поради уличен дефект Ф 1” ( цол )  на ул. Алија Авдовиќ крак 11бр.13 н.Маџари , прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Алија Авдовиќ крак 11,12 и крак 14  од  17:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 30 .10.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф80мм на ул.Мостарска бр.18 н.Бутел 1 прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Мостарска, ул.Галичник,ул.Пребондова, Мрежичка и ул.Коле Канински  од  09:15  часот  до завршување .  

 

                                        

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 30.10.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф80мм на ул.Христо Татарчев бр.132 н.Припор  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  прва зона Припор  од  09:00  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

Ве известуваме дека најавата која требаше да се работи на ден  27.10.2017г. изведување на водоводен приклучок од Ф-150 мм на ул.Шарски Одреди бр.4  во населба Водно ,е започнато со работа е денес на 30.10.2017г . од 10:00 часот прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  од ул.Шарски Одреди, Бел Камен,Васил Ѓоргов и дел од ул.Козара до завршување .

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 30.10.2017г. поради дефект на  водоводен приклучна цевка  на ул.4 бр.5 Инџиково  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  Иџиково  од  10:30  часот  до завршување .  

На ден 31.10.2017г поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100мм. во Расадник индустриска зона во Бутел 1 прекин во водоснабдување ќе имааат корисниците од Бутелска 1; 3; 5; 7 и 9 од 09:00часот до завршување на истиот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 31.10.2017г. поради водоводен приклучoк Ф80мм  на ул.Наум Наумовски Борче бр.38 н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат од корисниците   од  потегот Аминта трети до Партизански Одреди  од  09:00  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 28.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 150мм на ул.1 бр.48 на ул.1 бр.48 с.Усје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од  с.Усје од 13:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 27.10.2017.поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.Виктор Иго раскрсница со Драга Стојановска во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Виктор Иго, Драга Стојановска и Невена Георгиева Дуња од 08:45часот до санирање на дефектот

Ве известуваме дека на ден 27.10.2017год. поради  итно санирање на уличен дефект од Ф-200 мм на ул.Христо Татарчев бр.60 во нас.Кисела Вода,прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  на дел од ул.Христо Татарчев од бр.60 до кружниот тек и краците од бр.1 до бр.11 од истата улица од 17:30 часот до санирањето на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 26.10.2017.поради уличен дефект од Ф-80мм на ул.4 раскрсница со ул.1 во Долно Лисиче , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Долно Лисиче од 08:40часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 27.10.2017.поради поставување на регулатори за притисок кај кружниот тек во с.Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Сопиште од 10часот до 16часот.

 

Ве известуваме дека на ден 27.10.2017год. поради  изведување на водоводен приклучок од Ф-150 мм на ул.11-ти Шарски Одреди бр.4  во населба Водно ,прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  од ул.Шарски Одреди од 09:00 часот до завршување со приклучокот.

 

Ве известуваме дека на ден 27.10.2017г. поради реконструкција на мрежа од Ф-80мм на ул.Даме Груев  до Т.Ц.Плаза, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од ул.Димитрие Чуповски до Ул.Македонија од 08:00часот до 14:00часот.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 26.10.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф100мм на ул.Ганчо Хаџипанзов бр.24 н.Водно  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Димитар Пандилов, ул.Караорман,ул.Капиштец, ул.Ганчо Хаџипанзов и дел од ул.Питу Гули од  21:15  часот  до завршување .  

 

                                        

Почитувани:

Ве известуваме дека поради уличен дефект Ф-150мм на ул.Ѓорѓи Димитров 21,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Локов и дел од ул.Ѓорѓи Димитров  од нас.Кисела Вода  од 09:00час на 25.10.2017г до завршување.

Ве известуваме дека на ден 25.10.2017 поради уличен дефект на ул.7 бр.102 с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.9 и улица 7 од 09:30часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден24.10.2017г. поради приклучна водоводна цевка  Ф1”(Цол) на ул. Благоја Стевковски бр.113 н.Маџари  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с.Трубарево и со намален притисок ке бидат корисниците од нас.Хиподром  од  14:00часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.10.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф 200мм на ул.Христо Татарчев 14/102  прекинато водоснабдување  ќе  имаат од  корисниците   од  втора зона Припор  од  13:00 часот  до завршување. .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.10.2017г. поради промена на П.П.Хидрант  на ул.Никола Киров Мајски 28  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од  корисниците   од  улБлагоја Стевковски и н.Хиподром  од  12:40 часот  до завршување. .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.10.2017г. поради вградување на регулатори за притсок  во с.Ракотинци прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с:Ракотинци  од  12:00 часот  до 15:00часот .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.10.2017г. поради водоводен приклучок на ул.Московска бр.9 н.Тафталиџе  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  Московска зграда 9 и дуканите на автобускаод  09:00часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.10.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф 80мм на ул.Речиште бр.32 н.Драчево  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с.Драчево  од  09:40часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.10.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф100мм на ул.35 н.Сопиште прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.35 С.Сопиште од  10:00 часот  до завршување .  

      Ве известуваме дека на ден 23.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на ул.Пелагонија 40 н.Шуто Оризари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Пелагонија  дел од ул.Бутелски Венец  крак бр 37 с.Визбегово од 09:15 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 22.10.2017г. поради дефект на водоводна приклучна цевка Ф1” (цол)  на ул.Ѓорѓи Капчев 4/11 н.Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Ѓорѓи Капчев крак 2,4,6,8 и10 од  14:30  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 21.10.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф150мм ул.Периша Савелиќ бр.15 н.Водно  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од  корисниците  од ул.Периша Савелиќ од  17:40 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 21.10.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф100мм с.Бојане ( 200мм пред резервар Бојане )  прекинато водоснабдување  ќе  имаат од корисниците  од с.Бојане  од  08:11 часот  до завршување .  

      Ве известуваме дека на ден 20.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.Томе Арсовски 4 н.Црниче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Томе Арсовски ул.Фредрик Шопен и ул.474 од 08:50  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 20.10.2017г.  поради промена на вентили во шахти  на улици: Томас Минцер,Неготинска ,Кавадарска и ул.Кожуф  н.Ченто прекинато водоснабдување ќе имаат, истите  наведени улици  од 11:40  часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани

Ве информираме дека работењето на  дефектот   кој беше највен за 24.10.2017 е одложен за ден 25.10.2017г. е   поради изведување на водоводен приклучок  ф 200мм и ф 150 мм на ниска и висока зона   на  Бул.3-та Македонска Бригада крак 4/1 н.Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од Бул. 3-та Македонска Бригада зграда бр.43,45,  С.Х.У.Марија Кири Склодовска, С.У на ПТТ, и зграда на ДБК од 09:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 20.10.2017г.  поради изведување на водоводен приклучок ф 2“на ул.Ѓорѓи Капчев крак 12/8  н.Лисиче  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Ѓорѓи Капчев од крак 7 до крак 25  од 14:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 20.10.2017 поради уличен дефект ф 100 мм во Сопиште кај О.У.Драга Стојанова во Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од  корисниците од Сопиште од 19:30часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 20.10.2017 поради уличен дефект ф 100 мм на ул.Тодор Ецов 5, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Зидана населба од 21:30часот до санирање на дефектот.

На ден 19.10.2017г.поради реконструкција на водоводна мрежа на ул.Хелсинки бр.7 во населбата Тафталиџе, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Варшавска, Мексичка, Ташкенска Хелсинки 09:50часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 19.10.2017.поради уличен дефект од Ф-80мм на ул.Томас Минцер бр.5 во населба Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Тодор Ецов, Катлановска и дел од Сава Михајлов од 16:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 18.10.2017год. поради  санирање на  дефект на ППХ од Ф-80 мм на ул.Христо Татарчев бб(кај кружниот тек) во нас.Кисела Вода ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од улиците, Димо Хаџидимов,Марко Орешкович и дел од ул.Христо Татарчев  од 09:55 часот до санирање на дефектот

Ве известуваме дека на ден 18.10.2017год. поради  санирање на  уличен дефект  од Ф-150 мм на ул.Миле Поп Јорданов раскрсница со Брадфорска во населба Козле ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Миле Поп Јорданов и ул.Стогово од 11:45 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 19.10.2017год. поради  санирање на дефект  во шахта на ул.11-ти Октомври бр.6  во населба Центар ,прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  на дел од ул.11-ти Октомври,дел од ул.Димитрие Чуповски и дел од ул.Македонија од 09:00 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 16.10.2017г поради дефект на приклучна цев ф-3/4“ на ул.Рифат Бурџевиќ 9,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 08:30часот до санирање.

Ве известуваме дека на ден 16.10.2017 год.поради  уличен дефект ф100мм на ул.Рузвелтова 5 ( Карпош ), без вода од 08:35ч. ќе бидат корисниците на ул.Рузвелтова од бр.5 до 31 до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 16.10.2017г, поради уличен дефект ф-65мм на ул.1 бб с.Добридол,без вода ќе бидат корисниците од с.Добридол од 09:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 16.10.2017г, поради водоводен приклучок ф-80мм на ул.Ѓорѓи Казепов 13,без вода ќе бидат корисниците од истата улица од 13:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 6/4 на ул.Хелсинки 7 а  Тафталиџе 2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Хелсинки,Варшавска,Мехсичка и ул.Ташкенска  од 11:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

 

Почитувани, поради уличен дефект Ф-100мм на ул.Никола Петров 54 б во нас.Бутел 2,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел на улиците 2-ра Македонска бригада и Никола Петров од 15:00час на 15.10.2017г до санирање на дефектот.

 

 

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 14.10.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф80мм на Бул.Борис Трајковски бр.4/33 н.Кисела Вода прекинато водоснабдување  ќе  имаат од  корисниците  од Бул.Борис Трајковски бр.4 од  11:10  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 14.10.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф100мм на с.Батинци (пред Џамијата) прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел  од  корисниците  од с.Батинци од  14:50  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 14.10.2017г, поради уличен дефект ф-80мм на ул.1737 br.32,без вода ќе бида корисниците од истата улица од 21:00часот до завршување.

На ден 13.10.2017г. поради  давање водоводен приклучок од Ф-100мм. на ул.Леринска бр.54 во населба Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од броевите 48 до 79 од 08:45часот до завршување на истиот. 

Ве известуваме дека на ден 13.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 5/4 на ул.1/26 с.Ракотинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од с.Ракотинци од 18:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

на ден 12.10.2017г.поради  промена на вентил од 2“(цола) на ул.Илинденска бр.9 во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата Орце Николов од 08:20часот до завршување со превземената активност. 

      Ве известуваме дека на ден 12.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.Бутелска  раскрсница со ул.Призренска , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Бутелска ( од кафиќ Премиер до стара последна автобуска 57) од 11:40  часот до санирање на дефектот. 

      Ве известуваме дека на ден 12.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 5/4 на ул.1/26 с.Ракотинци , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.1/26 .Ракотинци од 12.00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.10.2017г. поради уличен водоводен дефект од Ф100мм на бул.Видое Смилевски Бато бр.21 н.Ново Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  бул.Видое Смилевски Бато зградите од бр. 1 до бр.37 од  00:00  часот  до завршување .  

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 11.10.2017.поради санирање на уличен дефект од Ф-100 мм на ул.33 до Ресторан Теферич во населба Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.27 до ул.35 парните броеви во Сопиште  од 11:35часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 10.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 2“ на ул.Пелагонија бб н.Шуто Оризари , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Пелагонија,дел од ул.Инди Раганди  и ул.1,3,37 с.Визбегово од 00:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 10.10.2017г.  поради уличен дефект ф 100мм  на ул.2  с.Студеничани , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Студеничани  од 01:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 10.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Трифун Хаџијанев 10 во нас.Автокоманда ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Трифун Хаџијанев и дел од ул.Лазар Поптрајков од 08:00 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 10.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Пребондова бр.3 во нас.Бутел ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од улиците,Пребондова,Коле Канински,Мостарска,Галичник и дел од ул.Марко Крале од 15:00 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 10.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект на ул.Румена Хаџипанзова бр.38 во нас.Драчево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Малешевска,ул.Коперникова,ул.Румена Хаџипанзова и дел од ул.Жарко Зрењанин  од 14:45 часот до санирање на дефектот.

На ден 09.10.2017г, поради дефект на ППХ ф-80мм на БулБорис Трајковски до Бујото,без вода ќе бидат дел од корисниците од Бул.Борис Трајковски од 09:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 09.10.2017г, поради уличен дефект ф-100мм на ул.21 бб Сопиште,без вода ќе бидат дел од корисниците од Сопиште од 08:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 09.10.2017г, поради уличен дефект ф-100мм на ул.Константин Петкович 68,без вода ќе бида корисниците од сл.ул.:Константин Петковиќ,Томас Минцер иТодор Ецов од 13:40часот до завршување.

      Ве известуваме дека на ден 10.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 125мм на потисна мрежа помеѓу резервоари Припор 1 и Припор 2,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   кои добиваат вода од резевоар Припор 2(корисниците  ќе имаат вода се додека има вода во резервоарот)  од 09:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 09.10.2017 год.поради дефект на приклучна  ф1“ на ул.Славка Динкова 16 ( нас.Драчево ), без вода од 08:15ч. ќе бидат корисниците на дел од  ул.Славка Динкова и дел од Бранко Заревски до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 09.10.2017г, поради уличен дефект ф-150мм на ул.Tодор Чангов 5,без вода ќе бидат дел од корисниците од ул.Тодор Чангов од 08:50часот до завршување.

на ден 06.10.2017год. поради  уличен дефект на Ф-100 мм на ул.Козле бб во нас.Козле ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од наслбите:Жданец,Козле Тнодол,Нерези и с.Нерези  од 13:30 часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 08.10.2017г.поради реконструкција на водоводна мрежа Ф-80 мм на ул. Бутелска бр.2  во нас.Бутел , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Бутелска краците со парни броеви од 2 до 12 од 11:00 часот до завршување .

Ве известуваме дека на ден 05.10.2017г, поради водоводен приклучок  ф-100мм на ул.Пандил Шишков 28, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата зграда од 00:20 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 05.10.2017г.  поради изведување на водоводен приклучок ф80мм на  ул. Ѓорѓи Пулевски 27н.  Центар,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од ул. Ѓорѓи Пулевски  од 13:15  часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 06.10.2017г.  поради  промена на вентили во шахти  на ул.Илија Димовски 1б и 5а  н.Лисиче , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од н.Лисиче бараките од 11:00  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 05.10.2017г. поради дефект на затварач ф 100мм на ул. Жданец 20 н.Жданец , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од н.Жданец ,н.Трнодол, н.Нерези и дел од ул.Козле Висока зона  од 15:30  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 05.10.2017г. поради дефект на затварач ф 100мм  и ф200мм на ул.Методија Антонов Ченто кај Старо Житиште , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Кавадарска,Кожув,Тодор Ецов,Томас Минцер и Економија  од 15:40 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 05.10.2017г, поради уличен дефект ф-150мм на ул.Бутелски Венец 34, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата ул. дел од ул.Пелагонија,дел од Бул.Македонско Косовска Бригада,дел од с.Визбегово и затворот во Шуто Оризари од 23:00часот до завршување.

На ден 04.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Девол бр.20 во нас.Козле ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од истата улица од 08:30 часот до санирање на дефектот.

На ден 05.10.2017год. поради  замена на шибер од Ф-80 мм на Бул.Јане Сандански бр.65 во нас.Аеродром ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од високата зона зградите од број 61 до 109 од 00:01 часот до завршување со активноста.

      Ве известуваме дека на ден 04.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 150мм на  ул. Лука Геров19 н. Даме Груев, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од ул. Лука Геров зг.40,42,44,46 и детска градинака Росица  од 14:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 03.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект  од Ф-150 мм на ул.Драчевска бр.186  во нас.Драчево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Драчевска,ул.Речиште и ул.Сердарот од 07:40 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 03.10.2017год. поради  санирање на дефект на приклучна цевка  на ул.Ѓемиџиска бр.87 во нас.Железара,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Ѓемиџиска  од 08:00 до 12:00 часот.

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 03.10.2017.поради реконструкција на мрежа на ул.Востаничка кај Кам Маркет во населба Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Баница и дел од ул Востаничка од 10:15часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 03.10.2017год. поради  уличен дефект од Ф-100 мм на ул.2 бр.18 во с.Студеничани извршено е затварање на вода,дефектот ќе се работи веднаш во текот на вечерните часови.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 04.10.2017год. поради  санирање на уличен дефект од Ф-100 мм на Бул.АСНОМ бр.142 во нас.Аеродром ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од Бул.АСНОМ бр.142 и бр.144 од 00:15 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 02.10.2017г.  поради уличен дефект  ф 100мм на  Бул.Видое Смилевски Бато 41 н.Ново Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од Бул. Видое Смилевски Бато зграда бр.39,41и бр.43 од 08:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 02.10.2017год. поради  санирање на приклучна цевка  на ул.Христо Татарчев бр.85,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  во близина на дефектот(околу 30 објекти).Ќе се работи од 08:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 03.10.2017.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-300мм на ул.Маршал Тито бб (карши школото) во населба Сарај, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Сарај,Грчец,Глумово,Шишево и Матка од 09:00часот до санирање на дефектот

Ве известуваме дека на ден 30.09.2017г, поради уличен дефект на Бул.Видое Смилевски Бато 75, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата ул. од бр.1 до бр.95 од 12:30 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 30.09.2017г, поради уличен дефект ф-125мм во Сопиште после црквата Св.Мина, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Ракотинци и Добридол од 11:30 часот до завршување.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 30.09.2017 год. поради  санирање на уличен дефект од Ф-300 мм на ул.Антон Попов бр.85 во нас.Маџари,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Антон Попов и дел од ул.Алија Авдовиќ од 20:30 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 28.09.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.Сердарот 78  н.Драчево , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Сердарот и дел од ул. Ратко Митровиќ од 13:30  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 29.09.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.3 бр.19 с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.3. с.Батинци од 08:30  часот до санирање на дефектот.

 

 

на ден 29.09.2017г.поради  скината цевка од странка/фирма-Шенција на ул.Никола Мартиновски бр.41 на Бит пазар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од неколку куќи како и Скопски пазар од 09:00часот до санирање на дефектот. 

На ден 28.09.2017год. поради  санирање на уличен дефект од ф 100мм на ул 4 бр. 19 во Усје ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од истата улица .Ќе се работи од 09:10 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 28.09.2017г.  поради уличен дефект  ф 5/4 на ул.Прохр Пшински 70 н.Топана , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците деол од ул.Прохор Пчински од 10:30  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 28.09.2017г.  поради уличен дефект  ф 80мм на ул.Сердарот 78  н.Драчево , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Сердарот и дел од ул. Ратко Митровиќ од 13:30  часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 28.09.2017г. поради уличен дефект ф-100мм на ул.Петар Манџуков 22,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Петар Манџуков и на дел од ул.Натанаил Кучевишки од19:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 27.09.2017 год.поради санирање на дефект на шибер од Ф-80 мм на ул.Владимир Комаров бр.7 во нас.Аеродром,прекинато водоснабдување од 08:00 до 11:00 часот ќе имаат корисниците од ниската зона на ул.Владимир Комаров од број 7 и бр.9.

Ве известуваме дека на ден 27.09.2017год. поради  санирање на уличен дефект  на ул.Призренска бр.6 во нас.Бутел,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од следните улици, Коле Канински,Пребондова,Мрежичка,Мостарска и ул.Галични од 13:20 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 27.09.2017 год.поради вршење на промена на три шибери во Парк шума Гази Баба,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Железара ,дел од нас.Автокоманда,ул.Трифун Хаџијанев,Ташко Караџа и Јани Лукровски.Предвиденото време на започнување со вршењето на промената на шиберите ќе започне во 23:00 часот до завршување на истата.

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 26.09.2017год.  поради  санирање на уличен дефект  на ул.Сердарот бр.86 во нас.Драчево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Сердарот и дел од ул.Ратко Митрович од 16:45 часот до завршување со санирањето на дефектот

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.09.2017г. поради уличен водоводна дефект Ф80мм на ул.Христо Татарчев бр.132 н.Припор  прекинато водоснабдување  ќе  имаат  корисниците  од прва зона Припор  од  10:50  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.09.2017г. поради реконструкција на водоводна мрежа Ф150мм на бул.Партизански Одреди бр.143 и 145 н.Тафталиџе  прекинато водоснабдување  ќе  имаат од  корисниците  од бул.Партизански Одреди бр.143 и 145 од  08:30  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.09.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф100мм на Самоилова бб (карши Рубин Кармин ) н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од  корисниците  од ул .Самоилова , ул.Прохопчински ,ул.Славеј Планина , Албанска амбасада и Мустафа Паша Џамија од  ул. од  08:00  часот  до завршување .  

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.09.2017г. поради уличен водоводна дефект Ф100мм на ул.Алија Авдовиќ 12/22 н.Маџари  прекинато водоснабдување  ќе  имаат од  корисниците  од ул.Алија Авдовиќ крак 12 и 14  од  09:00  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.09.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф250мм на ул.Благоја Стевковски н.Маџари прекинато водоснабдување  ќе  имаат од  корисниците  од наслба Хиподрум ,с.Трубарево и дел од Благоја Стевковски од  17:20  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 20.09.2017г. поради уличен дефект Ф100мм на ул.Будимпештанска 9 н.Карпош  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците од ул.Будимпештанска , ул.Женевска , Лубица Горигиева, и ул.Осло од  ул. од  15:25 часот  до завршување .  

      Ве известуваме дека на ден 24.09.2017г.  поради уличен дефект  ф 5/4 на ул.377 бр. 21 н.Дуќанџик , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. 377  десет до петнаесет куќи од 22:15  часот  до санирање на дефектот.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 24.09.2017г. поради водоводен уличен дефект  Ф80мм на ул.808 бб( спроти Жито Лукс ) н.Автокоманда  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.808 објектите на Скопска Пивара, Жито Лукс, Европа и дел од Алкалоид   од  10:00  часот  до завршување .  

      Ве известуваме дека на ден 23.09.2017г.(сабота) поради  промена на затварачи во општина Сарај водоснабдување ќе имаат корисниците од  Сарај, Крушопек, Грчец, Љубин, Арнакија , Глумово, Шишево, Матка и дел од Ѓорче Петров од 8:00 часот до завршување на  работните активности.

Ве известуваме дека на ден 23.09.2017г, поради уличен дефект ф-80мм на Бул.Македонско Косовска Бригада бб (карши Окта), прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица и дел од ул.Шуто Оризари и Визбегово од 09:40часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 22.09.2017г, поради уличен дефект  ф-80мм на ул.Цветан Димов 94, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата ул. и О.У.Лирија од 08:10часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 22.09.2017г, поради уличен дефект  ф-100мм на ул.Владимир Комаров 7, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од зграда бр.13,15 и 17 од 12:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 22.09.2017г, поради дефект на огрлица ф-100мм на ул.Орце Николов 113, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и дел од ул.Дебарце и Раде Кончар од 12:40часот до завршување.

На ден 21.09.2017г.поради уличен дефект ф-80 мм на ул.Бел Камен кај маркет Орешани ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  Бел Камен од 08:40 до завршување.

На ден 21.09.2017г поради уличен дефект Ф-100мм. во сред с.Јурија - с.Батинци прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци од 08.40 до завршување со истиот. 

      Ве известуваме дека на ден 21.09.2017г.  поради уличен дефект  ф80мм на Бул.Македонска Косовска Бригада  крак 10 н.Топанско Поле , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Македонско Косовска Бригада крак 10,20, и18 од 10:30  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 22.09.2017г.  поради  дефект  на ППХ  ф80мм на ул. Црвена Вода  7 н. Дебар Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  ул. Црвена Вода  од 09:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 21.09.2017г. поради уличен дефект од ф150мм на ул.Ацо Караманов бб ( кај Претседателската резиденција )  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Ацо Караманов и Периша Савелиќ и канцеларијата на Претседателот  од  15:30 часот  до завршување на дефектот.  

 

                                       

 

      Ве известуваме дека на ден 26.08.2017г.  поради уличен дефект  ф100мм на ул.Саса кај Аптеката н.Пинтија  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  н.Пинтија  од старата мрежа  што не се приклушени на новата   од 16:00  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 22.09.2017г.  поради уличен  дефект   ф200мм на ул. Христо Татарчев 60, н.кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  раскрсница Дебарска со Христо Татарчев до последна автобуска станица на 24 кај новиот кружен тек од 08:00  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 20.09.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф 5/4” на ул.Козле крак 6 бр.21 н.Козле  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Козле крак 6  од  08:00  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 20.09.2017г. поради тековно одржување на водоводни шахти  во н.Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  н.Лисиче  од  08:00  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 20.09.2017г. поради уличен дефект Ф100мм на ул.Будимпештанска 9 н.Карпош  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците од ул.Будимпештанска , ул.Женевска , Лубица Горигиева, и ул.Осло од  ул. од  15:25 часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 19.09.2017 год.поради санирање на уличен дефект од Ф-400мм на Булевар Србија кај Енергоинвест во населба Кисела Вода , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона Аеродром и Лисиче од 07:00 часот до санирање на дефектот.

 

на ден 19.09.2017.поради дефект на приклучна  од Ф-5/4мм на ул.Брсјачка Буна кај наплатен пункт на ЕВН во населба Шуто Оризари , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Виничка, Вашингтонска, Чегевара, дел од Шуто Оризари  и дел од Бутелски Венец од 10:00часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 18.09.2017.поради изведување на водоводен приклучок  од Ф-100мм / 80мм на ул.Ибе Паликуќа 25 во населба Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Ибе Паликуќа од 09:40часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 18.09.2017год. поради реконструкција на атмосферска канализациона мрежа  во с.Долно Лисиче без вода ќе бидат корисниците од 13:35 до завршување со реконструкцијата која се изведува од страна на Фирмата Филип Инжињеринг

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 19.09.2017 год.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100мм на ул.Симеон Кавракиров бб во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона на ул.Кузман Јосифовски Питу  од бр.24 до бр.30 од 10:00 до 14:00ч.

 Со почит,

Ве известуваме дека на ден 18.09.2017год.поради санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.-уличен дефект/14 во населба Шуто Оризари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Македонско Косовска Бригада и дел од Визбегово ул.3 од 15:45часот до санирање на дефектот.

 Почитувани,

Ве известуваме дека најавеното изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм, кој требаше да се работи на ден 19.09.2017год. на ул.Симеон Кавракиров бб во населба Аеродром од 10:00 до 14:00 часот, ќе се работи од 00:00 до 06:00 часот (Вторник  према Среда),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона на ул.Кузман Јосифовски Питу од бр.24 до бр.30.

 Со почит,

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г. поради дефект на приклучна цевка ф-1“ ул.1 с.Глумово,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Матка и дел од с.Глумово од 08:35 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г. поради дефект на приклучна цевка ф-2“ ул.21 Сопиште,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.21 Сопиште од 09:00 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г. поради уличен дефект ф-80 на ул.5 бб с.Усје (кај Црквата),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Усје од 09:40 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г. поради уличен дефект ф-6/4 на ул.35 бб Сопиште ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.27,29,31,33,35 Сопиште од 11:10 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г. поради уличен дефект ф-100 мм на ул.1 бб с.Глумово (над Амбулантата),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Матка и дел од с.Глумово од 12:45 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 17.09.2017г поради реконструкција на водоводна мрежа ф-500мм на кружниот тек на ул.Христо Татарчев со Бул.Србија без вода ќе бидат корисниците од висока зона на нас.Ново Лисиче и нас. Аеродром од 00:00 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 16.09.2017г поради водоводен приклучок ф-100мм на ул.Наум Наумовски Борче 56,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 10:00часот се до завршување.

 

Ве известуваме дека на ден 18.09.2017 (Понеделник) поради изведување на водоводен приклучок ф 100 мм на ул.Будимпештанска бр.9б во нас.Тафталиџе 2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Будимпештанска, Осло, Женевска и Љубица Георгиева од 09:00 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.09.2017г, поради водоводен приклучок  ф-150мм на ул.Чаирска 36, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Цветан Димов и ул.Чаирска од 18:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.09.2017г, поради уличен дефект  ф-80мм на ул.Максут Садик 3а, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улица Прохор Пчински и Максут Садик од 08:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.09.2017г, поради уличен дефект  ф-100мм на ул.Благоја Гојан 1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица  од 08:15часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.09.2017г, поради уличен дефект  ф-80мм на раскрсница на ул.Жарко Зрењанин со Славка Димкова, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Жарко Зрењанин од 09:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 15.09.2017г, поради водоводен приклучок ф-100мм на ул.Будимпештанска 19, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улица Будимпештанска и ул.Лубица Ѓорѓиева од 13:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 14.09.2017г, поради уличен дефект  ф-80мм на ул.Ѓорѓи Капчев кр.24 бр.11, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улица Тодор Чангов и ул.Ѓорѓи Капчев од 08:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 14.09.2017г, поради изведување на водоводен приклучок на Коста Новаковиќ 9, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Коста Новаковиќ, Вангел Тодоровски и поликлиниката Јане Сандански  од 12:40 часот до завршување.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 13.09.2017г. поради дефект на затварач (шибер)  ф 80мм  на ул.Фуштанска  бб( пумпена станица )  н.Маџари прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел корисниците   од  ул.Фуштанска  од  16:00 часот  до завршување .  

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 13.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф80/80мм на ул.Злате Михајловски 10 н.Ѓорче Петров  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул. Злате Михаловски од  08:05 часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 13.09.2017г. поради дефект на приклучна цевка ф-2“ ул.Чаирска 7,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Чаирска од 02:10 часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.09.2017г. поради уличен водоводен дефект ф 50 мм на ул.512 бр.2 н.Керамидница  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.512 , ул.515, ул.516,ул.520,Карасерија и Пролет од  13:40 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.09.2017г. поради уличен водоводен дефект ф 100 мм на ул.Приштинска бр.17 н.Бутел 1  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Приштинска , ул.Лубо Петровиќ, ул.Крали Марко, Ул.Бутелска и ул.Хо Ши Мин  од  11:55 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.09.2017г. поради водоводен приклучок ф 1 “ мм на ул.1 бр.84 Стопански Двор н.Ѓорче Петров  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  ул.Стопански Двор  од  08:50часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф125мм на Методиа андонов Ченто 76 н.Маџари  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  ул.Методиа Анонов Ченто  од  08:40часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека поради вчерашното невреме има скинати електрични кабли на ЕВН, поради тоа не работат пумпите и зато корисниците од с.Свиларе се со прекинато водоснабдување  се  до санирање на дефектот од страна на ЕВН.

  • На ден 12.09.2017г.поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф-700мм на ул.Христо Татарчев кружен тек со Булевар Србија во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона  во населба Аеродром и Лисиче, сервисна зона Југ, Првомајска,Булевар Борис Трајковски, Христо Татарчев, Сопиште,Ракотинци,Припор и Добри Дол од 04:00часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 09.09.2017г. поради уличен дефект ф-80 на ул.1 пат за Марков Манастир с.Батинци,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.1 пат за Марков Манастир од 10:00 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден (Недела) 10.09.2017.поради реконструкција на водоводна мрежа ф-300мм на ул.2-ра Македонска Бригада нас.Бутел 2,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:2-ра Македонска Бригада,Љуба Ивановиќ,Груица Војвода,Црвени Брегови,Рокомија,Мара Маждуречка,Ферид Бајрам,Алекса Дундиќ,Алпи,Крсте Асенов,Павле Илиќ и Емин Дураку од 08:30 часот до изведба на истиот.

Ве известуваме дека на ден 08.09.2017г. поради уличен дефект ф-2“ на ул.Речиште 2 бр.38 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Драчево од 16:15 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 08.09.2017г, поради уличен дефект  ф-100мм на ул.Маџари 66, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 20:50часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 07.09.2017г поради дефект на затварач ф-200мм на ул.Христо Татарчев бб,прекинато водоснабдување ќе имаат сл.ул.:Сервисна зона Југ,Христо Татарчев кр.1-11,Бул.Борис Трајковски кр.4-12 и дел од главната ул.Христо Татарчев од 08:00ч до санирање.

На ден 07.09.2017г.поради уличен дефкт од Ф-100мм. на улица бр.2 во с.Студеничани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците: с.Студеничани од 11:00часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 07.09.2017 год.поради санирање на уличен дефект од Ф-80мм на ул.Востаничка 6 во населба Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Востаничка  од 21:20часот до санирање на дефектот. Дефектот ке се работи на 08.09.2017год.од 08:00ч.

 

Ве известуваме дека на ден 07.09.2017г поради дефект на затварач ф-100мм на ул.Климент Охридски 66,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од блок.66 од 08:30ч до санирање.

 

Ве известуваме дека на ден 06.09.2017год. поради санирање на уличен дефект од ф-80 мм на ул.Франц Прешерн бр.231 во нас.Влае ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Франц Прешерн и ул.Влае од 19:00 до 23:00 часот.

 

На ден 06.09.2017г.поради уличен дефкт од Ф-80мм. на улица Васил Левски бр.7 во населбата Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците: Васил Левски,дел од Владимир Надзор и Кумровец од 09:30часот до санирање на дефектот. 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 06.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф100мм на ул.Рузвелтова раскрсинца со ул.Мајаковски  н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Рузвелтова и од Бул.Партизански Одреди до ул.Орце Николов  од  08:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известувам дека на ден 04.09.2017 година  поради дефект на електричен кабел од страна на ЕВН во објектот на пумпена станица Припор е останата без струја и поради дефектот корисниците од Припор и висока зона Аеродром ке бидат со намален притисок од 18:50 до завршување.

                                        

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 05.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф150мм на ул.Михаил Чаков бб  н.Кисела Вода  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Михаил Чаков и О.У.Невена Горгиева Дујна  од  08:20  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 05.09.2017г. поради уличен дефект од ф1“ на ул.31 бр.1 ( Шуто Оризари ) прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.31,19,22 и 23 во Шуто Оризари и дел од Визбегово од  10:15часот  до завршување на дефектот.  

Почитувани,

 Ве известувам дека на ден 05.09.2017 година (вторник ) поради монтажа на нова командна електрична табла за автоматска работа на хидрофор Бардовци во период од 9 часот до 16 часот без водоснабдување ќе остане населеното место Бардовци..  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 04.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф 100/80мм на ул.Ангел Динев бб до Кам Маркет  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците  од ул.Ангел Динев од  11:10 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 04.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф 150мм на ул. Питу Гули бб до Тинекс  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  од ул.Питу Гули,ул.Димитар Пандилов,улКапиштец,Ул.Ганчо Хаџи Панзов од  11:00 часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 04.09.2017г. поради водоводен приклучок Ф 100мм на ул. Христо Смирненски бр.22 прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците  од ул.Христо Смирненски и Иван Милутиновиќ од  10:25 часот  до завршување 

Ве известуваме дека на ден 03.09.2017г. поради дефект на приклучна цевка ф-80мм на ул.Христо Батанџиев 78,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од висока зона на ул.Христо Батанџиев од 11:00 часот до санирање на дефектот.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 02.09.2017год. поради санирање на дефект на приклучна цевка од  Ф 2” на ул. Сречко Пужалка бр.32 во нас.Маџари,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од ул.Сречко Пужалка од  13:30 часот  до завршување со санирањето на дефектот.  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 02.09.2017 год. поради санирање на уличен дефект од Ф-2” на ул. Димо Хаџи Димов бр.120 во нас.Кисела Вода, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците на дел од ул.Димо Хаџи Димов од  12:40 часот  до завршување со санирањето на дефектот .  

Почитувани,

 

 

Ве известуваме дека на ден 02.09.2017г. поради санирање на уличен водоводен дефект од Ф-100 мм на ул. Финска бр.56 и бр.157 прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците на дел  од ул.Финска  од  10:00 часот  до завршување со санирањето на дефектот.  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 02.09.2017г. поради дефект на водоводна приклучна цевка  Ф1” ( цола ) с.Добри Дол бб ( кај автобуска станица ) прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с.Добри Дол  од  09:20 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 02.09.2017 год. поради санирање на уличен дефект од Ф150 мм на ул.Борис Сарафов бр.105 (4-ти Јули)во населба Ѓорче Петров 2  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Борис Сарафов и ул.Ѓорѓи Газепов  од  08:30 часот  до завршување со санирањето на дефектот .  

Ве известуваме дека на ден 30.08.2017г, поради  уличен дефект ф-300мм на ул.Теодосие Гологанов бб (кај старо Олимпико), прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица и Прашка 13 од 08:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 30.08.2017год. поради санирање на уличен дефект од ф-150 мм на Бул.Димитрије Чуповски бб (позади Просветно дело),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Димитрије Чуповски бл.4 ,Бул.Кирил и Методиј бл.5 и кулите бр.38,40 и 42,Амбуланта на Железница,Детска Градинка  и зградата на Трготекстил од 08:00 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 29.08.2017г, поради  дефект на затварач ф-150мм на ул.Боро Менков 7, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица,Гоце Стојчевски и Толе Христов од 09:40часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 29.08.2017г, поради реконструкција на водоводна мрежа ф-100мм на ул.Нагоричанска 19, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Драчево од 11:45часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 28.08.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.Христијан Тодоровски Карпош 38,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Христијан Тодоровски Карпош од 09:20 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 26.08.2017г.  поради уличен дефект  ф100мм на ул.Христо Татарчев  над , школото прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од н.Припор Прва зона  од 09.45  часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 26.08.2017г.  поради уличен дефект  ф400мм на Бул. Метрополит Теодосие Гологанов карши Цветен Пазар н. Центар , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на потегот од раскрсница   Булевар  Метрополит Теодосие Гологанов   со Бул. Свети Климент Охритски  до Кружниот тек кај Католичка Црква  од 17:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 25.08.2017г. поради  уличен  дефект ф 100мм на ул.Марко Крале раскрсница со  Љубо Петровиќ  н.Бутел 1 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   дел од ул. Марко Крале и дел од ул. Љубо Петровиќ од 09:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 25.08.2017 год.поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф-300 мм на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бб (до ТЦ Олимпико) во нас.Тафталиџе ,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од Бул.Митрополит Теодосиј  ул.Прашка бр.13 од 08:00 часот до завршување

Ве известуваме дека на ден 24.08.2017 год.поради санирање на уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Анастас Митрев бр.5 во нас.Аеродром ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Анастас Митрев и ул.Петар Ацев  од 09:15 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 24.08.2017 год.поради санирање на уличен дефект од Ф-2” на ул.Виетнамска бр.10 во нас.Шуто Оризари ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Виетнамска од 11:30 часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 25.08.2017г. поради поправка на затварач ( шибер) Ф300мм на ул.Никола Вапцаров раскрница со ул.Максим Горки н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Никола Вапцаров и дел од улиците Максим Горки и ул. 11-ти Октомври  од  08:00  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.08.2017г. поради дефект на водоводен приклучна цевка Ф1” ( цол) на ул.Малешевска бр.42 н.Драчево  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Жарко Зрењанин и ул.Малешевска  од  08:20  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.08.2017г. поради дефект на водоводен приклучна цевка Ф 6/4” ( цол) на ул.Хелсинки бр.7 н.Тафталиџе  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Хелсинки и дел од корисниците од ул.Варшавска  од  08:40  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.08.2017г. поради дефект на водоводен приклучна цевка Ф 3/4” ( цол) на ул.Ферид Бајрам н.Бутел.2  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Ферид Бајрам и ул.Рокомија  од  09:30  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.08.2017г. поради поради реконструкција на атмосферска на канализација е предизвикан  дефект приклучна цевка на ул.Маршал Тито  н.Долно Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  нас.Долно Лисиче  од  11:25  часот  до завршување .  

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 23.08.2017г. поради уличен дефект на водоводен цевка Ф 2” ( цол) на ул.Козле 6  бр.21  н.Козле  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.козле крак 6  од  09:30  часот  до завршување .  

Почитувани:

Ве известуваме дека поради изведување на водоводен приклучок Ф-1“ на ул.Варшавска бр.1,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Париска од нас.Тафталиџе 1 од 10:30час до завршување.

 

Ве известуваме дека на ден 19.08.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.1632 бр.36 (Перо Наков - кај Солета ),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Вера Радосављевиќ,Димче Милошевски и Боривое Милошевски од 10:25 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 21.08.2017 (понеделник) ќе се започне со санација на електрична инсталација во ПС Драчево. Со работа ќе се започне во периодот од 09:00 па се до завршување на работите можно е да има мал прекин на водоснабдување во нас. Драчево и Долно Лисиче.

 

 

Ве известуваме дека на ден 18.08.2017г, поради уличен дефект ф-80мм на ул.12-та Македонска Бригада 62б, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Населба Лисиче од 01:00часот до завршување.

   Ве известуваме дека на ден 17.08.2017г. поради уличен дефект од ф100мм на ул.Лазар Поп Трајков 31 прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул. Лазар Поп Трајков од  06:00 часот  до завршување .  

 

На ден 17.08.2017г.поради изведување на водоводен приклучок ф 100мм на ул. 50  Девизија  18 н.Центар прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   од ул 50 Девизија  и дел од Клинички Центар од 10:30 часот до санирање на дефектот. 

      Ве известуваме дека на ден 17.08.2017г.поради изведување на водоводен приклучок ф 100мм на ул. 50 та Девизија  18 н.Центар прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   од ул 50 Девизија  и дел од Клинички Центар од 10:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

На ден 17.08.2017г.поради уличен дефкт од Ф-1“ на улицат 1 бр.60 во село Долно Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците корисниците од  Долно Лисиче од 13:15часот до санирање на дефектот. 

      Ве известуваме дека на ден 17.08.2017г.поради уличен дефект  ф 150мм на ул. Дижонска  31 н.Чаир прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   од ул.Дижонска  од 14:45 часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 17.08.2017г.поради уличен дефект  ф 63мм с. Добридол Викенд Населба  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   од  Викенд населба добри Дол од 11:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 16.08.2017г. поради реконструкција на водоводен цевка  приклучок  Ф ½ ( цола) на ул.Маршал Тито бб н.Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат кориснициве   од  ул.н.Лисиче   од  13:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 18.08.2017г. поради водоводен уличен дефект  Ф 80мм на ул.Жеденска бр.6а  н.Ѓорче Петров  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од кориснициве корисниците   од  н.Ѓорче 2  од  08:10  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 15.08.2017г поради уличен дефект ф-6/4“ на ул.Ристо Шишков 34,прекинато водоснабдување ќе имаат сл.ул.:дел од Илинденска,Ристо Шишков,Јордан Хаџиконстантинов – Џинот и 8-ми Март од 11:00ч до санирање.

 

На ден 15.08.2017г.поради уличен дефкт од Ф-80мм. на улицата Панајот Гиновски бб во населбата Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населбата Ѓорче Ѓетров 2 и Геријатријата од 10:30часот до санирање на дефектот. 

На ден 15.08.2017г.поради уличен дефкт од Ф-300мм. на улицата Христо Татарчев број 68 во населбата Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата Ѓорѓи Димитров, зградите кај Расадник во Кисела вода од 13:00часот до санирање на дефектот. 

Известување за прекинато водоснабдување на ул.9-ти Мај,уличен дефект Ф-80мм без вод се улиците:9-ти Мај,дел од Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов,дел од Христо Смирненски ,дел од Роза Луксенбург и дел од Борка Талевски до санирање на дефектот

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 12.08.2017г. поради водоводен уличен дефект Ф 2”  (цола ) на ул.Кеј 13 Ноември бб  ( позади НБРМ ) н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  н.Маџар Маало   од  20:00  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 12.08.2017г. поради дефект на приклучна ф-1“ на ул.30 бр.18б Трубарево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од н.Трубарево од 11:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Поради уличен дефект на Ф-80мм. на ул.Благоја Гојан бр.14 во населбата Пржино прекинато водоснабувањето ќе имаат корисниците на дел од истата улица од 09:00часот до санирање на дефектот.

Поради уличен дефект на Ф-80мм. на ул.Васил Ѓоргов бр.22 во населбата Капиштец прекинато водоснабувањето ќе имаат корисниците  од  парните броеви од 22 - 30 истата улица од 11:10часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 11.08.2017г.поради  уличен  дефект ф 400мм на ул. Ново Проектирана  - Сервисна Зона  Југ  во населбата  Кисела Вода  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците   од н.Аеродром и н.Ново Лисиче  висока зона од 23:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

На ден 10.08.2017г, поради уличен дефект ф-150мм на ул. Драчевска 9, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од сл.ул:Домазетовска ,студеничанска,партизански пат,Илија Ристовски и дел од Драчевска од 06:30ч до завршување.

      Ве известуваме дека на ден 09.08.2017г.поради дефект  на затварач ф 150мм на ул.Тале Христов 10 н.Скопје Север, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Тале Христов  и Костурска  од 08:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 09.08.2017г.поради  уличен  дефект ф 100мм на ул.Среќко Пужалка  32 н.Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Среќко Пужалка и Товарник  од 11:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 09.08.2017г.поради  уличен  дефект ф 80мм на ул.Спиро Црне 70 н.Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Спиро Црне ,Сава Михајлов и ул. Томас Минцер   од 11:00 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 07.08.2017г. поради дефект на приклучна ф-1“ на ул.24 бб Сопиште,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.24 од 06:40 часот до санирање на дефектот.

 

 

на ден 09.08.2017г. поради уличен дефект од Ф-80мм на ул.Аминта Трети 33 во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Аминта Трети, Н.Н.Борче, Чедомир Миндеровиќ од 08:00часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 07.08.2017г. поради уличен дефект ф-100мм на ул.Ратко Митровиќ 159 нас.Драчево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Ратко Митровиќ,Иван Мештровиќ дел од Антон Димитров,Скендербег Жарко,Зрењанин,Радослав Петковски и др.од 06:25 часот до санирање на дефектот.

 

поради уличениот дефект од Ф-80мм на улицата Роза Луксембург бр.8 во населбата Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:Бул.М.Т.Гологанов,Христо Смирненски, Борка Талевски,9-ти Мај,Петар Поп Арсов, Роза Луксембург од 11:40часот до санирање на истиот.  

Ве известуваме дека на ден 06.08.2017г, поради уличен дефект ф-150мм на Бул.Митрополит Теодосие Гологаов кр.4/2, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците одистата улица и дел од ул.Прашка од 04:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 06.08.2017г, поради уличен дефект ф-80мм во с.Студеничани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Стденичани од 10:30часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 04.08.2017г.поради уличен дефект Ф-100мм на Бул. Авној во Општина Аеродром , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Авној  зградите од бр.18 до бр.60 висока зона од 06:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 04.08.2017г. поради  дефект на шибер   од ф- 100м на ул. Кеј Димитар Влахов  до МНР (Центар), прекинато водоснабдување ќе имаат  МНР ,и Адвокатска улица, 15:15 часот  до завршување на дефектот.

На ден 03.08.2017.поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.Солунска Глава 5 во населба Драчево, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Солунска Глава, дел од Речиште и Драчевска од 06:00часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 03.08.2017г. поради дефект на шибери ф-100мм на ул.Аугуст Цесарец 5 нас.Топанско Поле,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Аугуст Цесарец,Методија Митевски и Никола Грчето од 09:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 03.08.2017г. поради уличен дефект ф-2“ на ул.512 бр.46 Керамидница,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.512 и 515 од 12:45 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 01.08.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.12 раскрсница со ул.Алија Авдовиќ нас.Сингилиќ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Алија Авдовиќ и ул.12  од 06:40 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 01.08.2017г.поради уличен дефект ф 63мм на ул.23 с.Сопиште,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. 23 с.Сопиште од 10:40 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 01.08.2017г.поради уличен дефект ф 100мм на ул. ул. Тодор Ецов 12  н.Ченто,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Тодор Ецов, Радован Ковачевиќ,Катлановска ,Неготинска, и дел од Сава Михајлов од 16:45 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 01.08.2017г.поради  промена на затварач ф100мм на ул. 4 ти јули  н. Ѓ.петров,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.4 ти Јули ,Вера Циривири ,Радика  од 16:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 31.07.2017.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-150 мм на Ф-80 мм на ул.Кичевска бр.21 во населба Хром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Кичевска и ул.Манчу Матак од 13:15часот до изведување на приклучокот.

 

Ве известуваме дека на ден 01.08.2017год.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на ул.Христо Татарчев бр. 22 во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Прва зона Припор од 08:00часот до изведување на приклучокот.

Ве известуваме дека на ден 30.07.2017г поради дефект на затварач ф-200мм на ул.Димитрије Чуповски раскрс. Со Даме Груев,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Димитрије Чуповски,дел од Даме Груев и ул.Никола Вапцаров од 08:00ч до санирање.

Ве известуваме дека поради санирање на уличен дефект од Ф-150 мм на ул.Шуто Оризари раскрсница со ул.Бутелски Венец,прекинато водоснабдување ќе имаат на дел од корисниците од ул.Бутелски Венец,дел од ул.Пелагонија и затворот КПД-Шуто Оризари од 09:45 час.до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 29.07.2017г, поради уличен дефект ф-80мм на ул.Ресенска 14, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците одистата улица и дел од ул.Струмичка од 09:00часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 29.07.2017г, поради уличен дефект ф-100мм на ул.Јужно Моравски Бригади раскрс. со Жеглјане, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улица Ј.М.-Бригади, ул.Товарник,Сречко Пужалка и нас.Камник од 16:00часот до завршување.

На ден 28.07.2017г.поради  поради промена на вентили и водомери во повеќе шахти на улица Гемиџиска во населбата Железара,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 11:00 часот до завршување со акцијата. 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 27.07.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф80мм на Алексо Димниевски ул.21н.Ѓорче Петров  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  Алекса Димниевски од  08:30  часот  до завршување .  

На ден 27.07.2017г.поради  двоење во шахта на улица Илинденска  бр.88 во населбата Карпош,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потег од Илиденска до Октомвриска Револуција од 10:00 часот до завршување на истиот. 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 27.07.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф100мм на ул.6 с.Лубош прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с.Лубош од  10:10  часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 28.07.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф2”на ул.Адолф Циборовски раскрсница со ул.Борка Талески н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  ул.Рајко Жинзифов и дел од ул.Адолф Циборовски од  08:00часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 28.07.2017г. поради водоводен приклучок  Ф80ммна ул.Иван Милутиновиќ 22 н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од  Иван Милутиновиќ и Христо Смирненски од  10:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 27.07.2017г. поради уличен водоводен дефект  Ф100мм на ул.Сава Михајлов бр.5 н.Маџари прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Сава Михајлов ,Тодор Чопов и ул.Томас Минцер од  15:25  часот  до завршување .  

На ден 26.07.2017г. поради промена на вентили во шахти во Стајковци,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Стајковци од 09:30 часот до санирање на дефектите.

На ден 26.07.2017г. поради уличен дефект ф-80мм на ул.Наум Охридски 1,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Наум Охридски,Жванска,Боро Канчевски и дел од Банско од 14:20 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 25.07.2017г.поради уличен дефект ф  2“ на ул.Бутелски Венец раскрсница  со ул.Шуто Оризари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Бутелски Венец  дел од Шуто Оризари  и дел од ул. Пелагонија  од  10:50 часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 25.07.2017г.поради уличен дефект ф  100мм“ на ул.Карл Либкнехт 92 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Карл Либкнехт,Модес Мусогорски,Арни Барбис,Темко Попов  од  16:20 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 24.07.2017г.поради уличен дефект ф 80мм на ул.Егејска 7  н. Ново Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од н.Ново Маало  од 08:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 24.07.2017г.поради изведување на водоводен приклучок ф 80мм на ул.Ванчо Мицков 11б, н.Нерези  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од ул.Ванчо Мицков и дел од Демир Трајков  од 11:10 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 25.07.2017г.поради  промена на затварач ф 6/4мм  на ул.Никола Вапцаров 2, н.Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од  ул.Никола Вапцаров  и Министерство за Правда  од 08:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 23.07.2017.поради санирање на дефект на приклучна цевка на ул.Васил Ѓоргов бр.22 во нас.Капиштец ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Васил Ѓоргов бр.22 од 10:15 часот до санирање на дефектот.

      Ве известуваме дека на ден 22.07.2017г.поради уличен дефект  во с.Бјане , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од с.Бојане  од 01:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 22.07.2017.поради санирање на уличен дефект од Ф-100мм на ул.Архимедова 3 во населба Гази Баба, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Железара  и дел од населба Автокоманда од 16:00часот до санирање на дефектот.

 

      Ве известуваме дека на ден 21.07.2017г.поради  изведување на водоводен приклучок од Ф-100мм. на улица Осло бр.4 во населбата Тафталиџе прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Љубица Ѓорѓиева и Осло од 08:00 часот до завршување на истиот.

 

Ве известуваме дека на ден 20.07.2017г, поради дефект на риклучна цев ф-1“ на ул.Темко Попов 16, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците одистата улица и ул.Карл Либнехт од 10:00 часот до завршување.

На ден 22.07.2017 поради реконструкција на водоводна мрежа ф-150мм и ф-80мм на ул.Филип Втори Македонски бб, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците од Адвокатската улица, МНТ и МНР од 08:30 часот до завршување.

 

 

 

Ве известуваме дека на ден 21.07.2017г, поради уличен дефект ф-80мм на ул.Шуто Оризари бб (до Зегин), прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 15:30 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 21.07.2017г, поради дефект на риклучна цев ф-80мм на ул.7 бр.30 Трубараво, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од с.Трубарево од 14:30 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 20.07.2017г, поради водоводен риклучпк ф-100мм на ул.Сервисна зона Југ, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците одистата улица од 08:30 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 20.07.2017г, поради водоводен риклучок ф-80мм на ул.Детелин Војвода 1а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од 12-та Македонска бригада населба и село Лисиче од 11:30 часот до завршување.

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 19.07.2017г. поради водоводен уличен дефект  Ф80мм на ул.Војвода Ивец 25  н.Драчево  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  Војвода Ивец, дел од ул.Иван Мажураниќ и ул.Скендербег  од  09:40  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 19.07.2017г. поради водоводен уличен дефект  Ф2” на ул.Пелагонија бр.3  н.Шуто Оризари прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Пелагонија и ул.Бутелски Венец од  09:40  часот  до завршување .  

поради  уличен дефект на улицата Цветан Димов бб карши Пчела нселбата Чаир прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Ордан Чопела и Сараевска од 10:25 часот до санирање на истиот.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 18.07.2017г. поради на затварач ( Шибер ) Ф100мм на ул.Боро Менков  раскрсница со ул.2-ра Македонска Брига н.Бутел прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Боро Менков ,ул.2-ра Македонска Брига  и дел од ул.Босна Херцеговина од  08:30  часот  до завршување .  

на ден 18.07.2017г.поради  дефект на приклучна цевка Ф-1“(цол) на ул.Мите Богоевски бр.68 и промена на повеќе вентили во шахти , во населбата Лисиче прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населбата Лисиче и селото Лисиче од 10:15 часот до завршување на истите. 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 18.07.2017г. поради промена затварач ( Шибер ) Ф80мм на ул.Шидска бр.78 н.Тафталиџе  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Шидска , ул.Вион Драшковиќ, од  13:30  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 19.07.2017год. поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на улица Орце Николов број 137 во населба Центар прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Орце Николов,потегот од ул.Костурски Херои до ул.Ѓоргиа Пулески и Министерство за Одбрана од 08:00 часот до завршување на изведбата на приклучокот.

 

      Ве известуваме дека на ден 17.07..2017г.поради промена на затварачи  ф 100мм  ф 80ммна ул.Франц Прешен 231 н.Влае, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Франц Прешен   од  09:20 часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 17.07..2017г.поради дефект на приклучна од 1“ на ул.Дижонска 21 н.Чаир , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Дижонска  дел.од Кримска дел.од Коста Абрашевиќ дел од Пере Тошев и Гиникологија  Чаир од  10:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

Поради изведување на водоводен приклучок  ф 500мм на 150ммл.на ул. Шуто Оризари раскрсница со Бутелски Венец, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул.Шуто Оризари

   од  13:20 часот до санирање на дефектот. 

Ве известуваме дека на ден 18.07..2017г.поради промена на затварач  ф 100мм   на ул.Бул.Јане Сандански раскрсница  со Владимир Комаров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Бојмија  кулите 2,4,6, и 8 ул. Владимир Комаров од бр 1 до бр 20 висока зона и Бул. Јане Сандански бр 7  од  10:00 до  часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 18.07..2017г.поради уличен дефект ф 80мм   на ул.Адолф Цифоровски бр.6   н.Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Адолф Цифоровски  од  08:00 часот  до  часот до санирање на дефектот.

 

 

 

      Ве известуваме дека на ден 16.07.2017г.поради уличен дефект ф 150мм на ул.Васил Ѓоргов 33 н.Капиштец, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Васил Ѓоргов  кул.31 и 33 ул.Киро Гавриловски дел од ул. Адам Мицковски и Завод за Рехабилитација од 09:00 часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 15.07.2017г. поради уличен дефект Ф100мм на ул.Алија Авдовиќ ( стара месна заедница ) н.Маџари прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Алија Авдовиќ  од  19:00  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 15.07.2017.поради уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Јордан Мијалков 48 во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Железничка, дел од ул.50-та Дивизија,ул.Јордан Мијалков и ул.Димче Мирчев од 08:00часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 14.07.2017година  поради  реконструкција на водоводна мрежа (монтирање на два шибери) во нас.Бардовци,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од населбата Бардовци од 10:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 14.07.2017год.  поради  санирање на уличен дефект од Ф-100 мм на ул.Речиште бр.131 во нас.Драчево,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населбата Драчево  од 10:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 14.07.2017година  поради  реконструкција на водоводна мрежа од Ф-2“на ул.Цветан Димов (до Пчела)во нас.Чаир,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Цветан Димов,Серава ,Ордан Чопела од 10:30 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 14.07.2017година  поради  изведување на водоводен приклучок од ф-500 мм на Ф-80 мм на ул.Чегевара бр. 80 во нас.Шуто Оризари,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Чегевара и Бутелски Венец од 10:15 часот до завршување на приклучокот.

Ве известуваме дека на ден 13.07.2017г поради водоводен приклучок Ф-100мм и ф-150мм на висока и ниска зона на ул.Коста Новаковиќ бб,прекинато водоснабдување ќе имаат сл.ул.:Коста Новаковиќ згр.1,5,9,18,20 и 22,Вангел Тодоровски згр.4 и 6,Владимр Комаров згр.36,38 и 40 и касарната од 05:30ч до завршување.

Ве известуваме дека на ден 13.07.2017г, поради уличен дефект Ф-100мм на ул.Цветан Димов 98, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата ул.а со намален притисок ќе бидат ул.Серава газибаба и Гинекологија Чаир од 06:30 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 13.07.2017г. поради изведување на водоводен приклучок од ф500мм на ф80мм на ул.Мелничка бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Мелничка, Плачковица и Чегевара од 07:15 часот до завршување.

Ве известуваме дека на ден 13.07.2017г, поради дефект на приклучна цев ф-1“ на ул.Димитар Македонски 10, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од 13 та македонска бригада,Мите Богоевски,Т.Ц Лисиче,Димитар Македонски,Архитект Сотир Томовски,Ернест Телман од 07:30часот до завршување

Ве известуваме дека на ден 12.07.2017.поради замена на шибер од Ф-100мм на ул.Благоја Стефковски 25 во населба Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Благоја Стефковски а со намален притисок ке остане населба Хиподром од 02:05часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 12.07.2017.поради уличен дефект од Ф-150мм на ул.Ѓоре Ѓоревски 114 во населба Радишани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Ѓоре Ѓоревски од 06:00часот до санирање на дефектот.

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради водоводен приклучок  Ф100мм на ул.Димче Милошевски (Фирма Интеграл ) н.Гази Баба прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Димче Милошевски и ул.Зендел Џемаили  од  08:40  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради водоводен приклучок  Ф100мм на ул.Орце Николов  бр.202  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  МИДА и дел од зградиве околу објектот од  09:10 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради Уличен дефект  Ф150мм на ул.Торонто бр.18  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Торонто  од  09:30 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради Уличен дефект  Ф2” (цола ) на ул.14 Сопиште  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.14 Сопиште  од  11:30часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради Уличен дефект  Ф 80мм на ул.Ратко Митровиќ до мост( Партизански пат )  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Ратко Митровиќ ,Негоричанска дел од ул.Сердарот и дел ул.Речиште од  13:20 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради дефект на затварач ( шибер )  Ф 200мм на бул.Србија до Лук Оил    прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   бул.Авној од  09:00 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради уличен дефект  Ф100мм на ул.Лисец бр.136 с.Горно Лисиче  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од с. Горно Лисиче  од  08:30часот до заврѓување.  

  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 11.07.2017г. поради уличен дефект Ф100мм на ул.3 бр.12 с.Лубош прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од с.Лубош од  09:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 10.07.2017г. поради уличен дефект Ф100мм на ул.1 бр.60 с.Сопиште н.Сопиште прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  с.Сопиште  од  09:00  часот  до завршување .  

      Ве известуваме дека на ден 09.07.2017г.поради уличен дефект ф 100мм  во с.Студеничани  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од с.Студеничани од 08.30 часот до санирање на дефектот.

 

 

 

Ул.2 с.Студеничани уличен дефект ф-100мм-без вода корисниците од сред село па нагоре од 22:30ч до санирање.

      Ве известуваме дека на ден 08.07.2017г.поради уличен дефект ф 80мм на ул.Елисие Поповски 43  н.Водно  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  дел од ул. Елисие Поповски од 09:30 часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 08.07.2017г.поради уличен дефект ф 2“ на ул.Пелагонија 31  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  ул.Пелагонија,Брсјачка Буна  и затворот Ш.Oризари од 10.00 часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 07.07.2017.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100мм на ул.Новопроектирана во населба Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на неколку згради од истата улица од 14:35часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 07.07.2017.поради дефект на приклучна цевка на ул.Преспанска 27 во населба Маџармаало , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населба Маџармаало од 08:00 до 15:00часот.

 

Ве известуваме дека на ден  06.07.2017година  поради  санирање на  дефект на огрлица на ул.9-ти Мај (до Радио Бран) во нас.Центар,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од следните улици.9-ти Мај,Роза Луксембург и Петар поп Арсов од 09:35 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден  06.07.2017година  поради  санирање на  уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Стогово број 2 во населба Козле ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од улица Стогово од 12:50 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден  06.07.2017година  поради  санирање на  уличен дефект од Ф-150 мм на улица Тодор Александров (пред ИЗИС) во нас.Водно,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ИСИС ,Британска Амбасада ,Француска Амбасада и Хотел Турена од 13:15 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден  06.07.2017година  поради  иведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на ул.Караорман бр.4 во нас.Водно ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул.Караорман,Питу Гули,Ганчо Хаџипанзов,Димитар Пандилов и улица Капиштец од 13:15 часот до завршување на изведувањето на приклучокот

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 05.07.2017г, поради уличен дефект ф-300мм на ул.Ужичка Република 17а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од сл. улици:Ужичка Република,Румена Хаџипанзова и Бранко Заревски од 09:00 часот до завршување.

      Ве известуваме дека на ден 05.07.2017г.поради уличен дефект ф 100мм на ул.Вангел Тодоровски 6 н.Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Пандил Шишков зграда бр. 10 и  бр.24 од 02:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

На ден 04.07.2017 поради промена на шибер ф 150 мм на ул.Ферид Бајрам бр.27, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Христијан Тодоровски Карпош.Рокомија, Мара Междуречка и Александар Турунџиев од 11:55 часот до завршување

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 03.07.2017г. поради водоводен приклучок Ф80мм на Кемал Ататурк бр,12 н.Чаир  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Кемал Ататурк и ул.Панче Неделковски  од  11:15  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 04.07.2017г. поради спојувањ од стара на нова водоводна мрежа од  Ф100мм на ул.Пандил Шишков бб н.Аеродром  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Пандил Шишков дел од ул.Коста Новаковиќ и дел од ул.Руди Чајевац од  08:00  часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 02.07.2017г. поради уличен дефект од ф-6/4 на ул.35 бр.9 Сопиште ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Сопиште улиците 27,29,31,33 и 35 од 09:15 часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 02.07.2017г. поради уличен дефект на ул.Драчевска 70 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.

Ве известуваме дека на ден 02.07.2017г. поради два улични дефекти од ф-150 и ф-80мм во с.Усје (спрема лулашките) ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Усје од 10:30 часот до санирање на дефектите.

      Ве известуваме дека на ден 01.07.2017г.поради уличен дефект ф 100мм на ул.Жеденска  6  н.Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Жеденска , Гостиварска ,Црногорска , Драговити , 4 ти јули  и дел од ул. Ѓорче Петров   од 13:15 часот до санирање на дефектот.

 

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 02.07.2017г( недела). поради  промена на затварач (Шибер ) Ф200 на ул.Џон Кенеди раскрсница со Благоја Паревичн.Чаир прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  дел од Благоја Паревиќ и Џон Кенеди од  09:00 часот  до завршување .  

 

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 29.06.2017г. поради водоводен приклучок Ф1” на ул.Севастополска бр.48 н.Чаир  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  ул.Севастополска дел од ул.Кримска и дел од ул.Рифат Бурѓевиќ од  10:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 29.06.2017г. поради водоводен дефект  Ф80мм на ул.Панајот Гиновски бб н.Ѓорче Петров прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од  Панајот Гиновски, дел од ул.4-ти Јули, ул.Александар Македонски , ул.Смилевска и ул.Црногорска од  15:50 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 26.08.2017г. поради водоводен приклучок Ф1”  на ул.Никола Карев (до пајак служба)  н.Центар  прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Мирче Ацев и дел од ул.3-та Македонска Бригада  од  12:05  часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 28.08.2017г. поради уличен водоводен дефект Ф250мм  на ул.Радишанска (до ТЦ Радишани)  н.Радишани прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Радишанска  од  22:00 часот  до завршување .  

Ве известуваме дека на ден 29.06.2017г. поради дефект на приклучна цевка од ф1“  на ул.Рузвелтова 62 прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Рузвелтова  од  05:00 часот  до завршување .  

Почитувани,

 Ве известуваме дека на ден 27.06.2017г. поради дефект на водоводна приклучна цевка  ф2” ( цола ) на ул.14 бр,22а Радишанска н.Радишани  прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од с.Радишани од 01:00  часот  до завршување . 

Прекинато водоснабдување на Коста Новаковиќ,касарна Гоце Делчев,дирекција на Теас Темко и дел од Руди Чаевац од 12:50час

Прекинато водоснабдување на ул.Панајот Гиновски,Смилевска,4-ти Јули и радушка од 14:00час

Ве известуваме дека на ден 25.06.2017г. поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Шуто Оризари бб(спроти Бургер Бани) ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Бул.Македонско Косовска Бригада и дел од ул.Индира Ганди од 13:10часот до санирање на дефектот.

 

Ве известуваме дека на ден 24.06.2017г. поради уличен дефект од ф-100мм на ул.Сречко Пужалка 56 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Товарник  и дел од Сречко Пужалка од 10:10часот до санирање на дефектот.

 

 

Ве известуваме дека на ден 23.06.2017год. поради санирање на дефект во шахта на улица 20 број 3 во с.Стајковци нас.Гази Баба, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците од с.Стајковци од 10:00  до 11:00 часот.

      Ве известуваме дека на ден 23.06.2017г.поради уличен дефект ф 100мм на ул.Товарник 27 н.Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од ул. Товарник и дел од ул. Среќко Пужалка  од 11:00 часот до санирање на дефектот.

 

 

      Ве известуваме дека на ден 23.06.2017г.поради  уличен дефект на ул.7 бр.69 с.Љубанци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  на дел од с.Љубанци 11: